2014-01-22, 21:27
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 22.
Cytat:
Napisane przez ButterBear
No jak kto??Nie wiesz, że każdy kto odmówi kobiecie w ciąży zostanie zeżarty przez myszy?? 
|
Myślisz, że by ich to przekonało? Ja mam wrażenie, że ludzie w ambasadzie mają serce z kamienia i nawet jak ubierzesz oprawki okularów w kolorze który akurat nie pasuje osobie Cie przesłuchującej to z wizą się możesz pożegnać. Także poczekam, aż nam Stany wizy zniosą 
kotekk81 ale to inna sytuacja (wyjaśnienie w poście Butter =))
A co tej babci u fryzjera...nie wiem co to za leki nie zabijaj mnie tylko śmiechem 
Cytat:
Napisane przez ButterBear
MalaPaulina, ok, to nie jest normalne, bo Aaby tak nie miała
I pamiętam, że jak moja siostra była w ciąży i ludzie bez pytania macali ją po brzuchu, to się dziwiłam, że nie kąsa... 
|
Butter ty złośliwcze!
Ja jak widzę rękę zbliżającą się do mojego brzucha to aż mi się gorąco robi. Dlaczego po twarzy mnie nie dotykają? Nie znoszę tego! Powiedziałam o tym mężowi i teraz tak niby dla żartów rzuca- ej, nie dotykaj jej, nawet mi nie pozwala
Co oczywiście nie jest prawdą, on jako jedyny może 
Paulina beta HCG to taki hormon. Idziesz do laboratorium, pobierają troszeczkę krwi, ty cierpliwie czekasz parę godzin (w wyjątkowych sytuacjach trochę dłużej, jak np panie w laboratorium nie rozumieją że dla kobiety ten wynik jest mega mega mega ważny) i jego podwyższony wynik( różne normy w różnych laboratoriach) świadczy o ciąży. W sumie to ważny jest przyrost, bo po dwóch dniach ta wartość powinna być większa minimum o 66%. To tak w skrócie
|
|
|