Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez bayeczna
Witam, znad prasówki
ja od swojej na pierwszy raz kapcie dostalam taki skórzany model dla starej baby z wycieciem na palce którego nie nawidze
mój też ma 30-tkę w kwietniu i wymyśliłam że mu kupię złotą pancerkę no i zrobię małą imprezę niespodziankę
co do prezentów z jego strony to najpierw zawsze chodzi za mną i marudzi że nie wie co kupić a potem jednak zawsze wymyśla coś od siebie
ja w sumie wróciłam do wagi sprzed ciąży momentalnie teraz niestety stoi (pewnie winne słodycze chyba za bardzo je lubie) a też chciałabym zacząć ćwiczyć tak dla siebie endorfin i zdrowia ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie
Mam pytanie do mam KP, od paru dni mam wrażenie że moje mleko jest słabo wystarczalne dla Jaśka, bo w ciągu dnia ostatnio je co dwie godziny wcześniej było to co 3,5-4 no i nocami jak wcześniej budził się tylko raz tak teraz 3 i tak się zastanawiam czy to kryzys laktacyjny czy skok rozwojowy wcześniejszych nawet nie zauważyłam żeby przechodził,bo w sumie jesteśmy w piętnastym tygodniu teraz, czy młody po prostu jest już takim kabankiem (waży ponad 8kg na domowej wadze), że mu mało jedzonka
|
Ja mam ten sam problem.Kiedyś mała potrafiła przespać nawet cztery godziny w nocy,a teraz z zegarkiem w ręku co dwie.Cały czas walczę czy nie podać mm na noc
Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2