Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 10:10   #2607
dodinha
Wtajemniczenie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez bayeczna Pokaż wiadomość
Witam, znad prasówki

ja od swojej na pierwszy raz kapcie dostalam taki skórzany model dla starej baby z wycieciem na palce którego nie nawidze

mój też ma 30-tkę w kwietniu i wymyśliłam że mu kupię złotą pancerkę no i zrobię małą imprezę niespodziankę
co do prezentów z jego strony to najpierw zawsze chodzi za mną i marudzi że nie wie co kupić a potem jednak zawsze wymyśla coś od siebie

ja w sumie wróciłam do wagi sprzed ciąży momentalnie teraz niestety stoi (pewnie winne słodycze chyba za bardzo je lubie) a też chciałabym zacząć ćwiczyć tak dla siebie endorfin i zdrowia ale jakoś nie mogę się zebrać w sobie

Mam pytanie do mam KP, od paru dni mam wrażenie że moje mleko jest słabo wystarczalne dla Jaśka, bo w ciągu dnia ostatnio je co dwie godziny wcześniej było to co 3,5-4 no i nocami jak wcześniej budził się tylko raz tak teraz 3 i tak się zastanawiam czy to kryzys laktacyjny czy skok rozwojowy wcześniejszych nawet nie zauważyłam żeby przechodził,bo w sumie jesteśmy w piętnastym tygodniu teraz, czy młody po prostu jest już takim kabankiem (waży ponad 8kg na domowej wadze), że mu mało jedzonka
Ja mam ten sam problem.Kiedyś mała potrafiła przespać nawet cztery godziny w nocy,a teraz z zegarkiem w ręku co dwie.Cały czas walczę czy nie podać mm na noc

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2