Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój TŻ całował się ze swoją dawną dobrą koleżanką)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 14:15   #91
Villga
Zadomowienie

Dot.: Mój TŻ całował się ze swoją dawną dobrą koleżanką)

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
dawaj, wsiurze, jutro pod szkołom na boisku, ciekawe czy taka cfana bendziesz, a ortografji to ty nie znasz, kłamczucha sie pisze tak hahahaha wiem bo widzialam na ksionżce jak zabłondziłam w empiku raz, jak kupowalam se nowe buty. I wiem kim jestes, muj starszy brat cie znalaz po numeże z kompa, buj sie, bo zobaczysz na mieście, a tak z ciekawości robiom już wklensłe staniki dla takich jak ty? bujaj się!!1!!!!!1!11!!!!one!!1 ,one!!!1
Czymajcie mnie bo padne! Ty sobie nowe buty kupiłas? ? Haha a to dobre pszeciez ty podkradasz buty sfojej babci fszyscy to wiedzom i sie z ciebie smiejom ze wyglondasz jak czub. A cyckow to ty nie masz tylko se stanik skarpetami wypyhasz. A grozb sie tfoich nieboje zreszta moj chlopak co sie z nim w tym autobusie calowala mnie obroni bo on mnie jak dame traktuje. Ja jestem jego roszpunka, jego izolda blondowlosa- to z takiej ksionszki o milosci-pisze ci bo pewnie bys nie wiedziała nieuku!
Odwal sie jeszcze raz ci muwie- i tak ze mnom pszegrasz.
Villga jest offline Zgłoś do moderatora