2014-01-23, 15:12
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Zeberko cieszę się, że zadowolone jesteście po wizycie rośnie chyba mała modelka
ketotifen jest na apetyt? to ja wiem skąd ten apetyt u mojego Julka, my to mieliśmy jako syrop odczulający
hmmm kiedyś nie było żadnego ADHD, były po prostu łobuziaki i nie było bezstresowego wychowania
a co do diagnozy ADHD to ostatnio u mojego rocznego chrześniaka pani doktor stwierdziła ADHD...(w dzień wesoły spokojny chłopiec, w nocy diabełek, pobudki co 30 min, ciągłe noszenie, cyc...szwagierka mając dość poszła do lekarza, dostali skierowanie do neurologa i na badanie EEG i na podstawie tego badania stwierdzono, że z takie zapisy to są u dzieci z ADHD...)
jak tylko odstawiła od cyca cyrki się skończyły
Wadera nie wiesz co to memo? karty poukładane obrazkami do dołu, odkrywało się po 2 i trzeba było znaleźć 2 identyczne to był hit
Inutil mi się te łóżka też podobają co wstawiłaś, tylko w 1 mężowi nie podobają się te zwierzątka, a 2 jest tylko w kolorze ciemnym
w naszym tzw. Dziecińcu mamy szafę zabudowaną w kolorze trawy cytrynowej coś takiego http://www.lubelskie.komandor.pl/gal...okoj-dzieciecy tylko bez tej kozy i domku i tu raczej by chyba pasowało coś w sosnę
o tym najtańszym myśleliśmy ze względu na to, że za jakiś czas i tak trzeba będzie myśleć o piętrowym łóżku...
a szczebelki mi się podobają bo nie stukałby nocą w ścianę(rzuca się dużo)
|
|
|