Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 17:27   #571
Inw
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11

No ciekawe jak z tym kojcem wyjdzie, ale muszę poczekać jeszcze trochę żeby się przekonać czy dam radę z nim. Swoją drogą to jakoś się strasznie sfatygował już, chyba nie służy mu moja rosnąca waga

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Nie trzeba było wyrzucać, jeszcze ze dwa lata by postał w stanie nienaruszonym
Najpewniej tak by było, bo nie używam teraz już zupełnie kolorowych kosmetyków jak z domu się nie ruszam praktycznie, ale każdy pretekst do odchudzenia zawartości szafki jest dobry

Cytat:
Napisane przez Nemezis23 Pokaż wiadomość
Powiem szczerze, że nie mam pojęcia jak szczepić. Wiem, że z dodatkowych weźmiemy pneumokoki i meningokoki. Nie mam pojęcia co z tymi podstawowymi - czy wybrać te skojarzone czy refundowane ciężko znaleźć jakieś sensowne informacje na ten temat, bo są informacje albo sponsorowane przez producentów albo przez zagorzałych przeciwników. Lekarze i położne też mają różne zdania na ten temat...
Też mnie to dobija, nie mam już siły przekopywać się przez kolejne linki

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
No właśnie z tym też jest kicha. Ostatnio jak mój brat miał zabieg to nawet go nie zapytali czy ma dane szczepienie
Może gdzieś wśród papierów ze zgodami na różne potencjalne efekty zabiegu było że na własną odpowiedzialność daje się kroić bez szczepienia? Ja miałam odraczaną operację przez brak szczepienia WZW B, ale proponowano mi że mogę na własne ryzyko mieć bez zrobioną, tylko muszę podpisać oświadczenie że biorę na siebie odpowiedzialność.
Inw jest offline Zgłoś do moderatora