Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 16:31   #1197
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
i jak? masz pomysł jak to wzmocnić?
wiesz na razie nie mam wyobrażenia jak to będzie jak będę coś w nich trzymać. wtedy będę wiedziała co podszyć. na razie zielona jestem
Cytat:
Napisane przez Flowerbombka Pokaż wiadomość
Berbie dzięki, że pytasz...
Ja zalatana i ostatnio dość przemęczona bo niedojż że praca i długie dojazdy to jeszcze na stare lata mgr mi się zachciało robić z kierunku w 100 % odmiennego od skończonego (z finansów i rachunkowości na nauczanie przedszkolne i wczesnoszkolne) tak więc i nauki dużo bo normalne zaliczenia + różnice programowe a jest ich mnóstwo..a do tego Morfik energiczny i psotnik jak nie wiem, ale oczywiście przesłodki i kochany
Tak więc cały czas sobie powtarzam jak już jestem bez sił, że odpocznę sobie w ciąży hihi którą wstępnie planuje za rok...tzn. w wakacje przyszłego roku chciałabym rodzić...no ale zobaczymy jak to wyjdzie bo cały czas mam te dylematy czy pokocham drugie jak tego mojego Skarbeczka...i tak sobie myślę że skoro te dylematy mam to może znaczy że nie jestem jeszcze gotowa na drugie dziecko...
rozumiem, że sie przekwalifikujesz bo w pracy wymagają. jak tam ogólnie sytuacja w pracy?
Cytat:
Napisane przez wieka22 Pokaż wiadomość
moja siostra kupiła ostatnio łóżko rosnace razem z dzieckiem i jest zachwycona
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
A to moje memo (niekompletne). Naprawdę nie wymaga ani wielkich nakładów $ ani wielkich umiejętności manualnych (tylko trochę czasu) ;-) a zabawa fajna
super, zszywałaś filc czy kleiłaś?
zapisałam sobie stronki z zabawkami dla inspiracji. przyszedł mój filc i w wolnej chwili planuję zacząć działać
jak masz coś jeszcze co sama zrobiłaś lub jakiś ciekawy blog do inspiracji to bardzo proszę o podzielenie się.