Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Weteranki w akcji:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 17:08   #8
Lady Ali
Rozeznanie

Dot.: Weteranki w akcji:)

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Pokaż wiadomość
Hej
Jestem i ja, biore sie za siebie i nikt mnie nie powstrzyma! moja waga to juz jakies 66, 5kg ;/ a bylo juz 62 wiec mozna, tylko musze sie wziac za siebie. Chcialabym wazyc 58 <3 ustalamy jakis dzien wazenia? Biore sie za siebie od poniedzialku bo musze zrobic odpowiednie zakupy a to dopiero w weekend jak maz bedzie, no i oboeiazkowo musze kupic centymetr!
Paulinka ja myśle,że raz na tydzień możemy się ważyć a raz na miesiąc sprawdzić pomiar.Co wy na to?Nie wiem jak was ale mnie mierzenie stresuje i czasem zniechęca:P

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Pokaż wiadomość
Hej
Jestem i ja, biore sie za siebie i nikt mnie nie powstrzyma! moja waga to juz jakies 66, 5kg ;/ a bylo juz 62 wiec mozna, tylko musze sie wziac za siebie. Chcialabym wazyc 58 <3 ustalamy jakis dzien wazenia? Biore sie za siebie od poniedzialku bo musze zrobic odpowiednie zakupy a to dopiero w weekend jak maz bedzie, no i oboeiazkowo musze kupic centymetr!
A swoją drogą to jak ty to zrobiłaś,że tak dobrałąś kg?jadłaś bez ograniczeń,czy to taki troche efekt jo jo?Obie chcemy do 58 więc musimy z siebie naprawdę dać wszystko

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Dziewczyny jak wasza aktywność?:P
Lady Ali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując