Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 19:34   #1350
Tereskaa
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
Terenia, też się zdziwiłam.Normalnie- szok.

BOK-owcy piszą, że paka już spakowana.
Przyjedzie najbliższym pociągiem.
Jacy oni są nieprzewidywalni

Cytat:
Napisane przez AnulaQa Pokaż wiadomość
A ja mam 3 flakony w użyciu, w tym:
- Naturelle- są dobrym, niewymagającym towarzyszem, niezblazowane, nieszpanerskie, lubiane przez większość, nikomu w drogę nie wchodzą, takie pokojowe, zwyczajne, proste i w tej prostocie tkwi siła
- So Elixir Purple- kończę 15 ml miniaturkę, ostatnio zaczęły mnie męczyć, drażnić, ten związek długo nie pociągnie, jeszcze ze 4 psiki i przeminęło z wiatrem
- Rose Absolue- ach, ach, ach...są wyjątkowe, wywołują sentyment, budzą wspomnienia, nasuwają skojarzenia, bardzo twórcze, motywujące

A dziś doszczętnie wykończyłam 20 ml różę. Lubimy swoje towarzystwo. Pełna symbioza. O miłości nie można tutaj mówić, ale tolerancja, szacunek, a nawet przywiązanie- jest.
Oj ja mam też tych flach, nie licząc zafoliowanych kilku VN, SEP, Evidence, Cococna, Hogara rozpoczętych mam: 2 flachy SE, 15 ml SEP, Naturellę, wodę końską herbatkę, Evidence EDP i perfumę, Cocona, Neroli, VdA, VN 50 i 30 ml. MdB i pewnie jeszcze jakieś... krejzol ze mnie Ale Anulko bardzo mnie intryguje RA, pachnie jak MdB czy to inna róża?

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora