2014-01-23, 20:40
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
A ja muszę jeszcze trochę Bunny chyba pomęczyć pytaniami. Miałam w planach kłaść w weekend 8 zmieszane z 7, żeby zgasić złoty blask i trochę przyciemnić to co wyszło mi po 9.1 z 9.13, ale teraz mam wątpliwości czy nie wyjdzie mi zbyt ciemno i szaro-buro. Fakt faktem chcę żeby to wyglądało naturalniej, ale jak zmył się trochę ten złoty blask po szamponie przeciw łupieżowym to już jest lepiej i wszyscy znajomi niezależnie od siebie powtarzają jedną dokładnie tę samą rzecz, którą ja również uważam za bardzo szczerą i prawdziwą: kolor nie jest zły, ale jest troszeczkę za jasny i zdecydowanie zbyt złoty. Nie chciałabym go dlatego aż tak bardzo przyciemniać, więc mogę zamiast 8 z 7 zmieszać 9 z 8? No i zastanawiam się czy później nie dążyć do czegoś fioletowo-opalizującego, bo to nadaje chyba "srebrny" połysk, tak? No, bo skoro tak źle mi w złocie to może dobrze będzie w srebrnym? A jakby ta mieszanka 9 z 8 była sensowna to na jakiej wodzie? o.O I jeszcze jakbym chciała to kłaść dopiero jak pojawią się odrosty to z tą samą wodą na odroście jednolicie mi kolor chwyci czy będzie trzeba wprowadzać małe kombinacje?
|
|
|