2014-01-23, 19:41
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez kate1623
Ja kupiłam jedną mała próbkę i biorę do szpitala zobaczymy.
|
Cytat:
Napisane przez mona1
ja miałam smarować Bepantenem, ale teraz wszędzie czytam mega pozytywne opinie na temat tego Purelanu. Zaopatrzę się na początek w 2 te male saszetki, bo chyba początki najgorsze, a potem będę stosować Bepanten. Jeśli by on nie pomagał, to dopiero wtedy kupię pełnowymiarowe opakowanie 
|
Ja teraz jeszcze zastanawiam się nad tym, bo dużo tańszy, a skład Sroka chwaliła. Tylko ten zmywać trzeba. Za dużo decyzji Tego Purelanu nie trzeba zmywać, co nie?
Cytat:
Napisane przez 111kicia111
Dziekuje za gratulacje. Troszke wepchnelam sie wam w kolejke! Wczoraj o 22.30 odeszly mi wody. Nic nie wskazywalo na porod czulam sie jak zwykle.
|
No to Dawidek po prostu już chciał się do Was przytulić z tej strony bardzo się cieszę, że z Małym wszystko dobrze. Dużo zdrowia dla Was obojga i mocne kciuki za KP 
elunka88, nie wiem, pomadka ochronna? Brawo za torbę A czemu, dziewczyny, bierzecie aż 3 staniki do karmienia? Ja chyba nawet tyle nie kupię
W ogóle w któryś dzień byłam na mieście i mierzyłam w jednym sklepie staniki do karmienia i tylko jeden był na mnie dobry (oczywiście taki za 120 zł), bo mam dość szeroki rozstaw piersi a jakoś te biustonosze są zszyte tak wąsko
|
|