Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Weteranki w akcji:)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-23, 20:06   #12
Lady Ali
Rozeznanie

Dot.: Weteranki w akcji:)

Cytat:
Napisane przez Liviene Pokaż wiadomość
Cześć kobietki
Chciałabym się do Was przyłączyć, bo jakoś się już nie odnajduję w wątkach w których uczestniczyłam.
Mam do zrzucenia jeszcze 10 kg, a walczę od 1 października 2013. Stosuję popularną dietę NŻT,ZP "Nie żryj tyle, zjedz pół" i walczę
Robię regularnie Chodakowską, Skalpel. W październiku też robiłam ale nieregularnie, zrobiłam ok 10-14. A od 5 listopada robię regularnie, raz dziennie i mniej więcej o tej samej porze. Dziś więc był już mój 80! trening, setny o ile się nie mylę wypada mi 12 lutego, ale oczywiście nie zaprzestanę Mam realny cel, myślę że uda mi się uzyskać wagę 64 kg () do końca czerwca, ale bardziej niż spadki wagowe interesują mnie obwody.
Ważę się raz w miesiącu (następne ważenie mam 3 lutego) a mierzę, tak ze 2-3 razy w miesiącu.
Widzę już pierwsze rezultaty, ale to oczywiście nie koniec.
To co walczymy dziewczyny?
W kupie siła

A tak poza tym jestem Ola.
Cześć OluA ja Jestem Ala i odchudzanie mam już chyba w małym palcu:P schudłam już z 23 kg,ale teraz waga stoi i nie wiem jak mam tą diablice kopnąć,żeby się ruszyła:Pmoim 1 celem było 64 kgmoje marzenie,ale sie złozyło i doszłam nawet ponizej 62Walczymy walczymy.W kupie siła Kupy nikt nie ruszy hehehe
p.s podziwiam Cie za ćwiczeniaJa zrobiłąm z 20 treningow -skalpel i w tym 2 turbo:P
Teraz cwicze takie zbitki jak ja to mowie-troche Ewki,troche Mel B i tak się zbierze z godzine,myśle,że tez ok,do tego hula hopem kręce:P

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

KAsiu Ja ponad godzinkę ćwiczyłam.Zepnij pośladki i do roboty:P
Lady Ali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując