2014-01-23, 20:21
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014
Hej dziewczyny, dzisiaj zaczynam 19tc !! Coraz bliżej półmetka 
Podczytywałam Was koło godz.16, ale nie miałam czasu napisać. Berenika czułam, że wszystko będzie ok, dobrze, że zdecydowałaś się pójść do drugiego lekarza. No i oczywiście gratuluję syncia Coś tych chłopców zrobiło się więcej niż dziewczynek 
Kakusia witaj na pewno tutaj nadążysz za nami 
Dzisiaj doznałam szoku. Z okna sklepu dojrzałam faceta z dzieckiem w nosidełku takim na ramiona. Na pierwszy rzut oka pomyślałam sobie - ale super, tatuś z nosidełkiem...ale to był tylko pierwszy rzut oka, dziecko w tym nosidełku dyndało, a miało może ze 3-4 miesiące, do tego typ jarał papierosa!!!!!! A przecież główka dziecka była tuż pod jego pustym łbem!!! Brak mi słów do takich kretynów ;/
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------
bazile mam taką małą propozycję Skoro już coraz więcej dzidziusiów ujawniło co ma między nóżkami, może byśmy zrobiły sobie takie podsumowanie na pierwszej stronce ile nas jest i ile chłopców i dziewuszek już się ujawniło?? Ja mogę policzyć
|
|
|