Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 22:00   #4887
mlodziudka85
Zadomowienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja naturalna, ekologiczna - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez sylwiusaka Pokaż wiadomość
A Lactacyd? Był ostatnio analizowany, nie pamiętam czy do kupienia w Rosie, ale w aptece pewnie już tak. No i Intimelle w Naturze.

Dziewczyny, znacie sklep Ecocentryk? Olejek Pai jest tam w dobrej cenie, chciałabym mamie sprezentować.
[1=9d7b7132c96a8dd7d39f4ca 1b65b4d26fef991fe_65a5443 115010;44766503]Ja tam zamawiałam zestaw Pai - wszystko ok, ale ani jednej próbki, za to fajna torebka prezentowa z logo firmy

Lactacyd plus miał dużo lepszy skład od normalnego Lactcydu (jeden paraben na samym końcu składu, natomiast kwas mlekowy bardzo wysoko).[/QUOTE]

Już po zakupach. Wpadłam dosłownie na 5 min. Zerknęłam na skład i stwierdzając, że nie znajdę nic lepszego wybiegłam.
Wydawało mi się, że Lactacyd'u właśnie nie polecacie ze względu na....teraz już wiem na co. Wzięłam Białego Jelenia i teraz widzę, że skład jednak dużo gorszy. Mam tylko nadzieję, że nie zrobi mi krzywdy. W najgorszym razie zużyję do czegoś innego.
Lactacyd plus używałam po porodzie i oceniam na plus. Zastanawia mnie tylko czy nie jest za mocny na co dzień. Chodzi mi o ten kwas mlekowy. Nie zaburza on jakoś flory bakteryjnej jeżeli jest dodawany w większej ilości?
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora