Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 21:00   #3047
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Moja od 1 mż śpi sama

Koniecznie pochwal się efektem!
pochwale sie jak juz bedzie skonczony na razie to burdel na kolkach bo nie ma gdzie ukladac zabawek

ooo to zuch dziewczynka moj to dopiero przed swietami zaczal spac w swoim lozeczku bo wczesniej bez mamy nie zasnal i ja tez musialam isc spac o 20 bo inaczej to jak tylko wyszlam to sie budzil myslalam ze nigdy tego nie zwalczymy ale jakos mu przeszlo ale dalej sie budzi w nocy przynajmniej 2 razy wiec nie mam mocy zeby wstawac i isc do innego pokoju do niego...

macie nianke na noc wlaczona? czy slyszycie ewentualny placz i przebudzenie?

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
napisałam pw do t_89 bo nie zniese...

no to super

nieeee, pierwszy miesiąc zakładaliśmy tylko ręcznik z kapturem na czas transportu łazienka-pokój

ja powinnam mieć na drugie imię czekolada no uwielbiam!

tak budzik działa 7 miesięcy i wybudzili już 7 dzieci oby tak dalej!

normalne badania z krwi na tsh chyba na początek tylko (ewentualnie fT3, fT4) później z wynikami do endokrynologa, zrobi usg i jak coś będzie nie tak to leki przepisze

mnie to rozwala jak np rodzice karmią łyżeczką nabierają porcję biorą to do japy oblizują i dają dziecku po kij ja się pytam?!

chyba mi pożarło kilka cytatów- chyba tak jest, że jak za dużo się pocytuje to obcina

Matal piecz mi chleb
co naszkrobalas?

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
o fuj mi teściowa kazała tak robić

zobaczymy

mamy pokój łamany z dwoma oknami, moja mama ma takie samo mieszkanie i z tego pokoju zrobiła 2, także ma 4 pokoje też moglibyśmy przedzielić, ale to za duże koszta, po pierwsze, to mieszkanie wynajmowane i nie będziemy komuś robić, a po drugie to tak jest bardzo wygodnie
aaa moj tz tez ma tak w domu i jak byl maly rodzice wydzielili mu kacik... za kotara

no nic zbieram sie spac bo ksiaze dzisiaj zasnal po pierwsze bez zmiany pampera, a po drugie bez kolacji boze co ze mnie za matka...ale na prawde nie sadzilam ze o 18 zasnie juz na dobre... wiec pewnie za chwile jakas pobudka bedzie...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora