2014-01-23, 21:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez ladanseuse14
Moja od 1 mż śpi sama
Koniecznie pochwal się efektem!
|
pochwale sie jak juz bedzie skonczony na razie to burdel na kolkach bo nie ma gdzie ukladac zabawek
ooo to zuch dziewczynka moj to dopiero przed swietami zaczal spac w swoim lozeczku bo wczesniej bez mamy nie zasnal i ja tez musialam isc spac o 20 bo inaczej to jak tylko wyszlam to sie budzil myslalam ze nigdy tego nie zwalczymy ale jakos mu przeszlo ale dalej sie budzi w nocy przynajmniej 2 razy wiec nie mam mocy zeby wstawac i isc do innego pokoju do niego...
macie nianke na noc wlaczona? czy slyszycie ewentualny placz i przebudzenie?
Cytat:
Napisane przez kaska87
hej 
napisałam pw do t_89 bo nie zniese...
no to super
nieeee, pierwszy miesiąc zakładaliśmy  tylko ręcznik z kapturem na czas transportu łazienka-pokój
ja powinnam mieć na drugie imię czekolada   no uwielbiam!

tak  budzik działa 7 miesięcy i wybudzili już 7 dzieci  oby tak dalej!
normalne badania z krwi na tsh chyba na początek tylko (ewentualnie fT3, fT4) później z wynikami do endokrynologa, zrobi usg i jak coś będzie nie tak to leki przepisze

mnie to rozwala jak np rodzice karmią łyżeczką nabierają porcję biorą to do japy oblizują i dają dziecku  po kij ja się pytam?!
chyba mi pożarło kilka cytatów- chyba tak jest, że jak za dużo się pocytuje to obcina
Matal piecz mi chleb 
|
co naszkrobalas?
Cytat:
Napisane przez ja-ika
o fuj mi teściowa kazała tak robić
zobaczymy
mamy pokój łamany z dwoma oknami, moja mama ma takie samo mieszkanie i z tego pokoju zrobiła 2, także ma 4 pokoje  też moglibyśmy przedzielić, ale to za duże koszta, po pierwsze, to mieszkanie wynajmowane i nie będziemy komuś robić, a po drugie to tak jest bardzo wygodnie
|
aaa moj tz tez ma tak w domu i jak byl maly rodzice wydzielili mu kacik... za kotara 
no nic zbieram sie spac bo ksiaze dzisiaj zasnal po pierwsze bez zmiany pampera, a po drugie bez kolacji boze co ze mnie za matka...ale na prawde nie sadzilam ze o 18 zasnie juz na dobre... wiec pewnie za chwile jakas pobudka bedzie...
|
|
|