2014-01-23, 21:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
hehee co za dziwaczny dzień :P
wróciłam taka zmarznięta, że zrobiłam sobie gorącą czekoladę :P
wypiłam 200ml (gorące mleko 1,5%, w nim rozpuszczone 2 paski gorzkiej czekolady + łyżeczka cukru) więc myślę, że to nie jakaś tragedia :P
a po tych bułkach u TŻ o 14 dalej jestem pełna  
a nie pisałam wam wczoraj zrobiłam 12 babeczek dla TŻ jedną zjadłam zaraz po upieczeniu (pisałam 1,5 ale to była jedna cała, i jednej tak 1/3 bo zostało mi ciut ciasta i nie starczyło na pełną :P i był taki sam spód jakby:P a pytałaś Karolinek jak mi się udało pół zostawić )
więc zrobiłam 12 pełnych, zjadłam 1, przyszedł TŻ zjadł 7 poszliśmy spać, obudził się zjadł 3 i została jedna samotna i było mu głupio zjeść i dalej ta jedna stoi i czeka 
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------
Cytat:
Napisane przez Karolinek1987
oj Babolku nawet jak grzeszysz to nie grzesznie  obie mamy taką oszukaną stabilizację  chociaż ja jeszcze oficjalnie mam redukcję;p dopiero od soboty 
|
hehe no nie umiemy być na stabilizacji albo jemy piękne 1200 kcal mega odżywcze z dużą ilością warzyw, owoców, jogurtów naturalnych lub kaszy albo jemy wszystko jak leci 
a ja zapomniałam pierwszy raz od prawie 3 lat zabrać na studia ładowarkę do telefonu (jeszcze się nie dorobiłam, żeby kupić drugą i nie wozić się z nią ) no i tak codziennie mi pada telefon :P wczoraj spałam u TŻ to u niego całą noc ładowałam, ale już mi zostało 10 % jednego dnia kolega przynosił mi na uczelnie ładowarkę i kradłam prąd na studiach 
|