Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 22:18   #513
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Wybaczcie to zamieszanie ze ślubami-chyba choroba daje o sobie znać . Relację Kuli już przeczytałam i nie powiem...ZAZDROSZCZĘ JEJ ŻE JUŻ TO PRZEŻYŁA Ja jestem na etapie szukania butów a nie jest łatwo bo takie które mi się podobają są na drugim końcu Polski Podobają mi się też niektóre Menbur ale podobno we Wrocławiu już nie ma ich sklepu i też lipa dlaczego tak jest, że jak mi się coś już spodoba to jest poza moim zasięgiem??
boskieee ale obcas zabójczy, ja bym tylko do Kościoła w takich poszła, bo średnio widzę tańce na takiej platformie
nie ma tej "spręzystości" buta

Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy Pokaż wiadomość
jak Wam się podobają takie? nie chcę nic długiego bo mam koronkowy dekolt w sukience i za dużo tego by chyba było. a krótkie to takie praktyczniejsze mi się wydają i mają moje ukochane angielskie zapięcie
bardzo ładne są choć ja też mam koronkowy dekolt, w dodatku z kryształkami i planuję duże kolczyki

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
pozwalam się wprosić do wątku
Ślub planujemy 06.12 i zaczynamy właśnie przygotowania. Podczytywanie od jakiegoś miesiąca wątku PM 2014 dało mi spooooro do myślenia
witaj fajna data

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
o te:
]
ślicznie się prezentują

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
mój też był za rozpuszczonymi, ale już go oświeciłam, że to co najwyżej na poprawiny

Dzięki Kaigara wrzucam zdjęcia mojej sukienki na stojaku i zdjęcie od tyłu. Tylko to jest rozmiar jakiś większy, ja będę mieć S.
uf, kolejne fotki już na mnie :P
mój też jest za rozpuszczonymi jak rozmawiamy coś o fryzurach to on "wiesz, jak ja Cię najlepiej lubię.." w domyśle wiem, że w rozpuszczonych
na poprawiny będzie miał

super suknia plecy robią wrażenie
chcemy fotki na Tobie !

co do panieńskiego, to ja będę miała nie wiem jeszcze w jakiej formie, ale na pewno będzie wesoło, moja świadkowa już się o to postara
wróciłam z fitnessu i padam miałam długą przerwę i kiepsko mi szło ale robiłam dzielnie ćwiczenia na ramiona z myślą jak ładnie będą wyglądać w sukni ślubnej

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
To Madzi tyle powiedzieli Ja za swoje płacę 320 zł Chyba bym trupem padła gdyby ktoś mi tyle powiedział W pantofelku też byłam, jedne mi się podobały ale jakoś dziwnie "nisko" miały piętę i mocno mnie w nią uciskały, a rozmiar większe już zsuwały się z nogi, więc się nie zdecydowałam i wolałam dołożyć do tych z la boda - zwłaszcza że wygodne

550 zł no cena kosmos jeszcze dwa razy sie upewniłam czy dobrze usłyszałam w Madonnie sobie tyle zażyczyli, naiwnej szukają
przejdę się do salonu LaBody
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora