Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Hejo 
Moje dziecię się zbiesiło już dziś kompletnie z jedzeniem - max 30 ml Dzwoniłam do lekarza i mamy zrobić jutro badanie moczu, chociaż ja wątpię, żeby coś jej było, bo zachowuje się normalnie. Tylko czemu ona nie je??? W desperacji kupiłam dziś glukozę, choć zarzekałam się, że never ever, i jak jutro będzie tak samo, to zacznę jej dawać wodę z glukozą, bo już mam schizę...
Cytat:
Napisane przez Madziuchna27
Może i ja zbadam tą tarczycę, zwłaszcza, że moja mama miała problemy tarczycowe. Kasiu, napisz, jak to wygląda - badania, diagnoza itd. 
:
|
Ja nie Kasia, ale: jak chcesz zrobić sobie wszystko od razu, to tsh, ft3, ft4 i anty-tpo, a jak raczej wątpisz, żeby coś było na rzeczy, to sprawdź samo tsh najpierw. Jeśli tsh jest powyżej 3, to się rozszerza diagnostykę, mimo że teoretycznie norma jest do powyżej 4
Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88
a ja nie wiem co robic ze swoja tlusta dupa
ostatnio ograniczylam jedzenie tak zr miedzy jedzeniem chodzilam glodna noi laktacja mi siadla. chcialabym kamic jeszcE 2 msxe conajmniej ale tez schudnac. a ten apetyt mnie dobija...
pozalilam sie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Może poczekaj aż skończysz karmić, a wtedy się weźmiesz za dietowanie Napewno przesadzasz z tą tłustością 
Cytat:
Napisane przez misia332
Motyl Kornelek też pokasłuje.
|
A moja Ola ma tyle śliny ostatnio, że się krztusi i mi kaszle od tego. Normalnie jej po bokach aż leci...
Cytat:
Napisane przez Natala84
inhalacje 
|
A jaki inhalator najlepiej kupić?
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Motylku, przypomniało mi się coś. Pobiję Cię z tym smoczkiem  Byliśmy niedawno u znajomych i była inna znajoma z dziewczynką 9 miesięczną. Mamusia żuła w buzi sękacza i dopiero dawała córce 
|

Cytat:
Napisane przez tassia
byla dzis u mnie kolezanka ze swoim polrocznym dzieckiem
jak wzielam go na rece to Maciej zrobil podkowke 
oczka mu sie zaszklily i obserwowal.mnie jak zahipnotyzowany
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
A moja Ola weszłą w okres banai się obcych. I wczoraj myłam głowę, założyłam sobie pomarańczowy ręcznik na głowę, Ola mi się przyjrzała i wybuchnęła płączem. Jak zdjęłam ręcznik, to aż podskoczyła z radości
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
macie nianke na noc wlaczona? czy slyszycie ewentualny placz i przebudzenie?
|
Ja kupiłam nianię z monitorkiem i to były pieniądze wywalone w błoto, bonie używałam w ogóle. Ja ogólnie Olę słyszę aż za dobrze, każde steknięcie i ogólnie wolałąbym mniej słyszeć niż więcej. Dziwna jestem 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
nawet mi nie mów..ja myślałam,że ten rozm.68 to już na dłużej starczy...taaaa...jasneee e................ no ale 74 to już chyba będzie na dłużej nie?wolniej będzie rosnąć chyba
ty to już masz extrem, ja dopiero zaczęłam myśleć o kupowaniu 80.Najgorsze to,że moje dziecko to wszystko ma za szerokie, wygląda jak po starszej siostrze.
|
Ja też jestem w szoku z tymi rozmiarami. 68 już przykrótkie, nie mam ubrań normalnie musze iśc na zakupy. Myślałam, że 68 starczy na dłuuugo
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
Ja chciałam od noworodka małego w osobnym pokoju, przed porodem stwierdziłam że póki będzie spał w koszu niech śpi u nas, później wyrósł więc co zrobiłam? Przeniosłam z jego pokoju łożeczko do nas
Moja kuzynka od noworodka kładła swojego synka w osobnym pokoju, o nic się nie martwiła i teraz Dawid ma już 5lat i nigdy nie przychodził spać do nich, liczy się dla niego tylko jego łożeczko 
|
A ja chciałam Olę w osobnym pokoju, ale był taki ryk, że się poddałam 
Cytat:
Napisane przez papuga_69
Idę spać bo jutro na 9 do poradni rehabilitacyjnej z Antkiem. Boje się trochę 
|
|