2014-01-23, 22:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
Napisane przez Leine
ja się tak zastanawiam dla kogo ona się goli???
Może dla mnie??? 
i będzie pokaż piczona live? 
|
pewno, że dla Ciebie 
a skąd wiesz, że wyśle swoją a nie z neta ?
odpokutowałam w samej Częstochowie to mogę iść grzeszyć nie 
a tak poważnie to wizytę gina jutro mam, to trzeba jakoś się prezentować nie z tą moją sardelą ?
Cytat:
Napisane przez maskora
Hej babeczki
Nadrobiłam Was, przepraszam, że nie cytuję ale pogubiłam się trochę w informacjach 
Zapamiętałam, że Carmena przycięła cipkę przy goleniu, Godi była u lekarza i za wiele nowości się nie dowiedziała, załamana ma piękne szczeniorki nowe  przepraszam jeśli pominęłam jakąś istotną informację jeszcze
Mam do Was dwa pytanka :
1) Pytanie do dziewczyn, które stosowały tabletki anty : Po jakim czasie od odstawienia tabletek unormowały się Wam cykle? Ja brałam przez 5 lat yaz, odstawiłam w maju, teraz mam dziwaczne cykle bo 30/25/40 dni. Jestem ciekawa po jakim czasie mi się to unormuje do konkretnej ilości i czy w ogóle samoczynnie się to unormuje czy będzie trzeba pomóc naturze.
2) Macie jakieś sprawdzone suplementy, witaminy? Takie, żeby w jednej tabletce było wszystko, i kwas foliowy i cynki, magnezy itp. Chcę coś kupić dla siebie i dla męża. Co sądzicie o witamin plus? vitaminer?
|
moja informacja była zdecydowanie najistotniejsza  
ja nigdy nie miałam problemów po odstawianiu anty. Od razu miałam zawsze regularne Teraz stosowałam niecałe 3 lata z przerwami i od razu były 30dniowe.
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
|
oj bidulo, znam ten ból też nie raz mi się zdarza zamknąć z roztrzepania
|
|
|