2014-01-23, 21:39
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie sierpień 2014
Cytat:
Napisane przez niunia13140710
witam, ja też zostanę w sierpniu mamą, chciałabym się przyłączyć do forum jeśli można  tylko nie wiem jak sie zapisać do klubu, ktoś może wie??
|
Witam
Cytat:
Napisane przez asix86
Jestem po USG genetycznym. Wszystko jest w porządku a dzidziuś ma 5.81 cm  . Niesamowite przeżycie, tym bardziej, że ostatnio na USG w połowie grudnia był kropeczką  . Zdziwiłam się, że USG było już przez brzuszek  .

|
Cytat:
Napisane przez twin--maid
Byliśmy dziś na usg genetycznym. Wg usg wszystko w porządku. Maleństwo ma już 68mm  Maluszek się wiercił, machał rączkami, nóżkami. Połykał wody i miał czkawkę lekarz powiedział nam płeć, ale nie był pewien w 100% także staram się nie przyzwyczajać za bardzo 
|
Super że wizyta udana! Jaka to płeć jeśli wolno spytać?
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------
Cytat:
Napisane przez papryczka160
Zaczarowana powinnaś isc do swojego lekarza bo mozesz się odwodnic . On powinien cod zaradzic.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Zgadzam się z tym. Jeśli nic nie jesz i dużo wymiotujesz to możesz się odwodnić
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------
Poprzednia noc minęła mi bez głupich snów i mam nadzieję że tak już zostanie.
Dziś jestem bardzo zmęczona, dopiero niedawno obudziłam się z popołudniowej drzemki i jak tylko wróci Tż kładę się znowu.
Nie mierzyłam swojej tali przed ciążą ale wydaje mi się że brzuszek sporo mi urósł. Nie jest on jeszcze ładny ciążowy, lecz osoby niewtajemniczone poznają mój stan
|
|
|