Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez papalinka83
haha mojej koleżanki syn ma 3 lata i w nocy zjada 3 butle kaszki 
|
Cytat:
Napisane przez MsLullaby
To i tak moj brat to jest mistrz. Mama go tak nauczyła, że do 5 roku życia pił na noc z butelki kaszke, ale to jeszcze pół biedy, bo trzeba było mu tą butelkę trzymać!  paranoja. Jak mu się jej nie trzymało to trzymał smoczek w buzi a butelka leżała mu na klacie  dopiero jak mojego ojca nie było 3 miesiące bo był w irlandii i wrócił to moj brat zaczął się tego wstydzić i całkiem przestał jeść tą kaszke na noc
|
A weźcie bo jak słyszę takie przypadki to Właśnie dlatego daje młodej kaszkę łyżeczką. Ale pewnie żadna z nas nie uniknie jakiegoś/jakichś nazwijmy to 'grzeszkow' ale to my na to pracujemy. Ja sobie obiecywałam że nie dam smoczka a dałam i kiedyś trzeba będzie oduczyć, mogę się założyć że jeszcze wiele razy zrobię coś czego się wypierałam jak nie miałam dziecka. ALE jak słyszę o takich ekstremalnych sytuacjach jak wyżej, albo o dzieciach które mając 6lat śpią z rodzicami (sasiadka), albo ma 3 lata i nie chce się oduczyć pieluch no to bez jaj... to nie dziecko nie chce, to trzeba wg mnie z dziećmi wypracować a tego to rodzicom się nie chce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
09 października 2013 18:45 Ninka 
|