Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 23:08   #652
Klaudenc
Moderator

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XIX

Cytat:
Napisane przez *Basia* Pokaż wiadomość
Mnie się te włosy bardzo podobają.
Nie ma zimy, ale jest raczej wilgotno chyba? Dalej wydaje mi się, że emolienty jednak mogłyby pomóc.
A jakich emolientowych odżywek używałaś?
Nie znam składu odżywki l'oreala.
Właśnie problem w tym, że one wyglądają okej, ale w dotyku to jakbys dotkneła foliową reklamówkę, w każdym razien ie jest tak jak powinno.
Alberto V05 - ma na początku keratynę i potem szereg olei, służy mi alej uż mi się skończyła, miałam też z tej serii ale bez keratyny i nie działała dobrze.. Lubię Gliss kur oil nutrive, również mi służy. Obecnie mam Garnier colour coś tam z olejem lnianym i jagodami acai, nie szkodzi moim włosom ale nie robi nic specjalnego i boję się dłużej potrzymać na włosach, ale używam jej tlyko po prostu krócej trzymam żeby zabezpieczyć włosy. Najlepsza tego typu to Tresemme naturals z olejem kokosowym i ekstraktem jojoba, bo kokosa jestem pewna.
Nie mam wielkiego wyboru, tym bardziej że si uczę i finansowo jestem zależna bo gdybym mogła od razu kupić co potrzebuję to inna bajka.
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora