2014-01-23, 22:32
|
|
na przekór do celu
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz.12
Cytat:
Napisane przez MajsterkaANB
a tak w ogóle, to kiedyś się też zastanawiałam, czemu nie możemy mieć jakieś fikuśnej nazwy wątki typu "jeszcze roczek drogie panie i już nic z nas nie zostanie pm 2015"  , ale po tym, jak ktoś w ciągu miesiąca założył dwa wątki pm 2014 to już wiedziałam czemu 
|
jak widzę "pm 2014" i w pierwszym poście: "bo nie znalazłam takiego wątku, więc rozpocznijmy plotkowanie panien młodych z 2014" a po podesłaniu linka do którejśtamdziesiątej cześci wątku reakcję autorki na to jakie tam tłumy i zaawansowane sprawy to mam minę typu "life is brutal and full of zasadzkas"
kiedyś na innym wątku ktoś zaproponował, żeby nazwać kolejną część jakąś rymowanką, to dostał odpowiedź: "nazywajmy wątki tak, aby ich nazwy nie wskazywały na choroby psychiczne udzielających się w nich użytkowników"
Cytat:
Napisane przez joasia-a
Patrzyłam na kalendarz.. dziewczęta z 08.08 już doganiają magiczną piątkę z 06.06 :P do tego znowu nam zniknęła Beezee ;p
|
i teraz powinna się nagle pojawić, bo zawsze jak zaczynamy ją wspominać to bach i Beezee jest
swoją drogą znalazłam "piosenkę" w której jest tekst "będę ją szarpał jak Reksio szynkę" i od razu z Beezee mi się skojarzyło
Cytat:
Napisane przez Bacardi_
wróci, wróci 
poruszyłyście mój temat w klubie?  wysłałam wiadomość do Vivy i czekam 
|
Dziewczyny mają tydzień na głosowanie
Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2014-01-23 o 22:35
|
|
|