Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-23, 22:38   #1773
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Zobaczymy dam znać wieczorem.
A sorry za bezpośredniość ale bardzo z Ciebie leci? to już któryś dzień więc nie ma żartów...

Dobrze że zostałaś w łóżeczku a jak się w ogóle czujesz dziś?
To rożki tyle kosztują
YYY dziś mam 20tc0d i też myślałam że jestem tydzień po Tobie
To lecę do klubu

Doczekasz się mi się za każdym razem buzia sama śmieje jak mały zaczyna się wiercić
Zadbaj o ząbki to ważne

Ja słyszałam żeby sprita podgrzać ale nie wiem czy to może pomóc
Pokazywałaś nam łóżeczko?
No to się naczekaliście wczoraj ale warto było czekać wiesz ile córcia waży?

Kochane powiedzcie mi czy 45zł za nowy ręczny laktator Avent do dużo?
My za laktator Aventu zapłaciliśmy 149 zł - ręczny, więc bierz i sie nie zastanawiaj bo bardzo dobra cena

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

Oj czas leci nieubłaganie .... Wy tu już rodzić będziecie, a ja nadal czekam na dwie kreski .

Ale było dziś zimno buuuu.... Zostawiłam car przed domem- nie chciało mi się wstawić do garażu , no i co? Rano mi nie odpalił . Taxi kosztowało mnie w dwie strony 60 zł za głupotę trzeba płacić
Za głupotę się płaci, ale chociaż dziś jeździłaś jak królowa taksówkami w jedna i drugą stronę kto bogatemu zabroni

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Pewnie biegunka nie daje Ci spokoju . No ale tyle czasu już Cie trzyma ludzie ile można

Pradip bardzo się cieszę, jak czytam, że Twój bąbelek zdrowieje

Chrzestna Marcelka rozmawiała z nim przez telefon( ona jest bardzo rodzinna ) no i mały powiedział jej , że tęskni i ją kocha , a ta się poryczała ze szczęścia

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Kurcze strasznie mi Cie szkoda
A co by u Ciebie zrobili gdybyś pojechała do szpitala?

Mi też nie mówili dopóki nie zapytałam o wagę
No to odpicujcie łóżeczko i się chwal
Tez wolałabym elektryczny ale właśnie koszta :/

jak sie czyta to faktycznie moment tylko jak go przeżyć i nie osiwieć

Jak to mówią za gapowe się płaci dziś auto wstawiłaś?

Mam nadzieje ze zdrowieje i wyzdrowieje... dziękuje za ciepłe słowa
A Twój mały mężczyzna już wie co mówić kobietom

Co do wizyty to tak jak myślałam niczego konkretnego się nie dowiedzieliśmy ale gen mocno się przejął naszą sytuacją. Podał nam nazwisko lekarza chorób zakaźnych i poprosił o czas do jutra to może jeszcze coś wymyśli. Jedyne co możemy w tej sytuacji zrobić to wg niego badać przyczyny opryszczki i próbować ją zaleczyć. Dostałąm badania do zrobienia i jutro jeszcze postaram się wydębić skierowanie na kolejne na nfz. Powiedział, że trzyma za nas kciuki i czuje, że wszystko dobrze się skończy, ale to tylko słowa...
A z takich niemiłych ciekawostek wiecie, że jak wyjdą złe wyniki inwazyjnych badań to mogą odmówić terminacji wbrew woli rodziców?
Jeśli wcześniej miałaś opryszczkę to Twój organizm ma ten wirus w sobie i nigdy się go nie pozbędziesz i ciąży tak bardzo nie zagraża, gorzej jak byś pierwszy raz zachorowała w czasie ciąży.
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora