Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 00:15   #3108
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

No nie nadrobie.. Czuję się poszkodowana bo jak rano wstaje to tu jest tyle dyskusji już że nie mogę się wbić! Kolejny powód by wracać do PL

Boja, gartuacje 5 miesięcy!

Endżi, u nas zupełnie na odwrót - TZ od razu się niecierpliwi jak cos mu nie wychodzi (szczeglnie jak uczy się czegoś nowego), a ja spokojnie się uczę. I u nas mała chyba wdała się w TZ, bo jak coś jej nie wychodzi to od razu skrzek

Więcej nie pamiętam, a to tyle co w nocy nadrobiłam przy karmieniu

Nena, dzięki za relacje Ja młodą kłade na golaska na ręczniku, a że mam wykładzine to pod ręcznik daje podkłady jednorazowe. A wieczorem przed kąpielą jak czekamy na TZ żeby z pracy wrócił to na golaska na moim łóżku na podkładzie też szaleje. I rzeczywiśce to uwielbia
A ta ukrainka niezła

Apropos ukrainy - niezłe jaja się tam dzieją.. Niezły filmik na youtubie z relacją z wczoraj. Masakra..
www.youtube.com/watch?v=PmpBD_MoeAw

No nic, uciekam jeść i zbieramy się na spacer, mam nadzieję, że uda mi się nadrobić jak wrócimy.

Buziaki ciotki wizażowe
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora