Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gry - w co teraz gramy? Polecamy/odradzamy i dyskutujemy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 07:55   #207
nosferatku
Zadomowienie

Dot.: Gry - w co teraz gramy? Polecamy/odradzamy i dyskutujemy.

[QUOTE=Kitty_91;44759712]Otóż to

Nie mam nic przeciwko przerywnikom o ile są z umiarem i tak było w jedynce, natomiast w dwójce jak dla mnie lekko przesadzili, no ale to jak mówisz kwestia gustu Ciekawe jaka będzie najnowsza część, Dziki Gon. Co mnie cieszy to, że wreszcie wprowadzą otwarty świat zawsze w grach, a szczególnie RPG denerwują mnie tzw. niewidzialne ściany, uwielbiam swobodę, wielkie mapy a jak można się zgubić to już w ogóle
[/Quot]
ooo, tak właśnie.

Cytat:
Napisane przez Kitty_91 Pokaż wiadomość
Uwielbiam TES Miałam okazję grać w Morrowinda którego przeszłam chyba z 4 razy a obecnie męczę Skyrim Ostatnio w sklepach często widuję Antologię za około 200zł, jak na 5 tytułów całkiem dobra cena. Też jestem właśnie ciekawa tych 2óch pierwszych części Osatnio w ogóle mam małą fazę na retro bo instaluję gry, w które grywałam w dzieciństwie np Croc, pierwsze Tomb Raidery... Jakby Simsy 1 były łatwo dostępne to też bym pewnie grała :P
ale wlasnie te 2 stówy to żaden biznes, jak się juz ma skyrim z Dawnguard i Dragonborn.
:-(
nosferatku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując