2014-01-24, 09:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
Napisane przez malinOla1
A to napewno  a jak tam u Ciebie? Nadal @ nie ma?
Walczę nadal z praniem, stanik już nie do uratowania, jutro idę kupić jutro, mam nadzieję, że chociaż bluzki uratuje 
Tż jak mu powiedziałam to stwierdził, że się doszukuje 
|
A powiedz mi.. w jaki sposób odzyskujesz kolory z zafarbowanego prania??..
mi się wczoraj Zuzi spodnie od piżamy odbarwiły.. w kilku miejscach jaśniejsze plamki się zrobiły.. ale najlepsze, że nic mi nie pofarbowało i tylko te jedne spodnie tak zrobiły.. nie wiem, o co chodzi.. 
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Wróciłam 
Endo powiedziała mi tyle co wiedziałam czyli, że teraz TSH się dzieli na mnie i na malucha więc dlatego tak skoczyło. Zwiększyła mi dawkę i mam się zgłosić do rodzinnego po skierowanie do endokrynologa i przyjść do niej na NFZ 24.02. Chce mi zrobić więcej badań a do tego czasu mam brać te dawki co mi ustaliła.
Skierowanie ma być z dopiskiem pilne  zapisy normalnie są na maj już 
Także jutro muszę gonić do rodzinnego po skierowanie.
|
Fajnie, że masz lekarza, który sam z siebie chce robić badania i wizytę na NFZ.. to chyba się bardzo rzadko zdarza...
ja dziś idę do internisty po skierowanie na badania krwi.. trzymajcie kciuki, żeby mi w ogóle dała.. 
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
No dokładnie to 
ginka wczoraj mi dala recepte na kwas foliowy 15mg, a mężowi kazala 2 razy dziennie selen z wit. E; na opakowaniu piszą, że wspomaga proces spermatogenezy, czy jakoś tak  100 tabl. kosztowało ok 12,50zł.
Załącznik 5554551
|
Czy te tabletki, co Twój mąż bierze są na recepte?.. bo ja mojemu kupuję Fertimen, ma w prawdzie bogatszy skład, ale cena też dużo większa... 
Cytat:
Napisane przez Karoloo
Hej :-D
Dostalam dzisiaj piekny prezent urodzinowy w ostaci @  jajcory nawalaja jak nigdy
Kindzia kciuki za wizyte
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
To, co Kochana... z okazji urodzinek Ci życzę, aby ten nowy cykl był owocny.. 
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88
ja na 10 do gina, także trzymajcie się i nie piszcie za dużo 
|
Trzymam kciuki za wizytę, Kochana...
|