Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 09:06   #2353
meire
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
A to napewno a jak tam u Ciebie? Nadal @ nie ma?

Walczę nadal z praniem, stanik już nie do uratowania, jutro idę kupić jutro, mam nadzieję, że chociaż bluzki uratuje
Tż jak mu powiedziałam to stwierdził, że się doszukuje
A powiedz mi.. w jaki sposób odzyskujesz kolory z zafarbowanego prania??..
mi się wczoraj Zuzi spodnie od piżamy odbarwiły.. w kilku miejscach jaśniejsze plamki się zrobiły.. ale najlepsze, że nic mi nie pofarbowało i tylko te jedne spodnie tak zrobiły.. nie wiem, o co chodzi..

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Wróciłam
Endo powiedziała mi tyle co wiedziałam czyli, że teraz TSH się dzieli na mnie i na malucha więc dlatego tak skoczyło. Zwiększyła mi dawkę i mam się zgłosić do rodzinnego po skierowanie do endokrynologa i przyjść do niej na NFZ 24.02. Chce mi zrobić więcej badań a do tego czasu mam brać te dawki co mi ustaliła.
Skierowanie ma być z dopiskiem pilne zapisy normalnie są na maj już
Także jutro muszę gonić do rodzinnego po skierowanie.

Fajnie, że masz lekarza, który sam z siebie chce robić badania i wizytę na NFZ.. to chyba się bardzo rzadko zdarza...
ja dziś idę do internisty po skierowanie na badania krwi.. trzymajcie kciuki, żeby mi w ogóle dała..

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
No dokładnie to
ginka wczoraj mi dala recepte na kwas foliowy 15mg, a mężowi kazala 2 razy dziennie selen z wit. E; na opakowaniu piszą, że wspomaga proces spermatogenezy, czy jakoś tak 100 tabl. kosztowało ok 12,50zł.

Załącznik 5554551
Czy te tabletki, co Twój mąż bierze są na recepte?.. bo ja mojemu kupuję Fertimen, ma w prawdzie bogatszy skład, ale cena też dużo większa...

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej :-D
Dostalam dzisiaj piekny prezent urodzinowy w ostaci @ jajcory nawalaja jak nigdy

Kindzia kciuki za wizyte

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
To, co Kochana... z okazji urodzinek Ci życzę, aby ten nowy cykl był owocny..

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

ja na 10 do gina, także trzymajcie się i nie piszcie za dużo
Trzymam kciuki za wizytę, Kochana...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora