2014-01-24, 08:16
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIV
Cytat:
Napisane przez Mraleczka
Dziewczyny z jakiej firmy jest ta focaccia i po ile? Tej chyba niemieckiej firmy na H? Jadłam tą z Hagencośtam (nigdy nie pamiętam dokładnej nazwy, a tym bardziej żeby napisać  ) i muszę stwierdzić, że dobra coś jak maca, robiłam z świeżym rozmarynem i suszonymi pomidorami  Tylko ciężko ją dostać i kupowałam tylko w Almie.
|
Focaccia jest firmy Heiglein i kosztuje 3,99 zł. Znajduje się w lodówce obok ciasta francuskiego.
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------
Cytat:
Napisane przez anula3333
Ktoś mi już uprzytomnił, że właśnie będą w nowej gazetce, której produkty są wypisane. Muszę zrobić ich zapas, bo podobno dobre są, a i cena nie jest zła.Dzięki za odpowiedź!
|
Chusteczki do okularów są dobre, ale w opakowaniach z ostatniej oferty trafiało mi się kilka suchych chustek. Ostatnio kupiłam 4 opakowania, zostało mi 1 w zapasie. Pewnie teraz znów kupię, bo nie wiadomo, kiedy pojawią się znowu. Szkoda, że nie ma ich w stałej ofercie.
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------
Cytat:
Napisane przez laisla
 czas najwyższy.
|
Ja oczywiście od razu poleciałam w mojej Biedronce sprawdzić, czy jest więcej przypraw i na szczęście były. Pojawiły się też musztardy Prymat.
Polecam Biedronkowe chipsy tortilla chilli, są pyszne jako panierka do kotletów z polędwiczki wieprzowej.
W mojej Biedronce pełno chipsów Lay's o smaku sera z żurawiną. Były też wielkie paki Lay's o smaku kabanostre i tak się zastanawiam, czy ten smak jest nowy? Ktoś jadł i poleca? Chciałam spróbować, ale jak będą niedobre to kto zje megapaczke?
---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------
a ja mam jeszcze zapasy z promocji na dżemy i konfitury
|
|
|