Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 08:07   #2285
libra777
Zakorzenienie

Dot.: Już ładnie wierszyki recytujemy ,4 latka mieć będziemy. III-IV. 2010 r.

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Mojemu przedszkole pomogło w samodzielnym jedzeniu, choć jeszcze idealnie nie jest, ale zupę, czy spaghetti sam zje, jak ma ziemniaki z mięskiem to samo mięso je, więc tym my karmimy żeby nie wybierał. Najlepiej to i tak kanapki wchodzą.
Pod tym względem też polegliśmy, dziecko prawie 4 lata i dopiero samodzielnie zaczyna jeść.
u nas w przedszkolu nie ma obiadów ,tzn. mogłabym wykupić ,bo dowożą do szkoły dla dzieci z programu dożywiania ,ale ich jakość jest mocno wątpliwa więc nie chcę.
Tak sie tłumaczę że karmilismy go bo nie chciał jeść , a teraz problem najgorszy z zupami ,bo o ile ziemniaki czy jakies inne w stanie stałym dania zje to przy zupach wiecznie jęczy
Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Mała po szpitalu siedziała ponad 2 tygodnie w domu i jak wróciła to po 5 dniach znów katar. Myślę, że gdyby nawet została miesiąc czy wa to po powrocie znów by załapała coś... wiec to chyba nie ma sensu
ja też zaczynam wątpić w te wszystkie teorie , na nas się też nie sprawdzają
Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!

To Wasnie pociesze ja dzis wysłałam Michalinę do przedszkola
Inhalacje chyba pomagają.. bo mniej kaszlei katarek tylko spływa w postaci wody z noska.. a że dzis o 16 tej mamy bal karnawałowy z Mikołajem, u nas w szkole podstawowej to ide z Michasią niech potanczy.
Z tego powodu ją wysłałam.. bo jak nie napisze do południa tej pracy to bede musiała sie głowic na uczelni w niedziele!!!!

U nas dziś mega zimno
własnie miałam pytać jak Michasia ,dobrze że już lepiej
Cytat:
kartka dla babci i dziadka. Niewiele widac bo mala nie chciała pisac długopisem tylko kredka ale może dojrzycie Sama napisała "dla babci i dziadka" Tzn. ja jej mowilam literki a ona pisała
wow ,dla mnie to arcydzieło
Cytat:
A tu kilka zdjęć z przedstawienia. marne bo większość nagrywałam kamerą a to z telefonu na szybko bo mi bateria padała
na ostatnim powrót do domu... czasem mylą ja z chłopczykiem
chcesz powiedzieć że na ostatnim zdjęciu jest Wercia

Ale zimnota dzisiaj niech to szlag ,mróz swoją drogą ale wiatr do tego
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora