2014-01-24, 10:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
asiulek Zaproszenia bardzo udane 
Cytat:
Napisane przez adziia13
Fotograf jak dla mnie spisał się na medal, bo zdjęcia technicznie są nawet bardzo ładne, nie tylko ładne, ale na litość boską kto wpadł na pomysł sesji ze świniami
|
Ja tam lubię świnki - a te wyglądają na zadbane 
Cytat:
Napisane przez Elrosa
|
Można zapytać, ile takie zaproszenia kosztują?
marlenqa22 Odpoczynek psychiczny by Ci się przydał :glaszcze:
Nie wiem, czy pisałam wcześniej (czasami zjada wiadomości) - może spróbuj z własną firmą? Wiele kobiet tak robi, płaci wysokie stawki, a potem otrzymuje relatywnie wysoki zasiłek.
srebrna_smuga Witaj Najważniejsze rzeczy już masz. Mam nadzieję, że z Dj-em pójdzie bezproblemowo Wnętrze sali wygląda bardzo przytulnie, bukiety - przepiękne (sama bym chciała piwonie ). Co do sukni, widzę, że masz w inspiracjach suknie z salonu Maja. Wiem, że kuszą cenami, ale niestety ich filia w Krakowie ma bardzo fatalną opinię (nieciekawe wykonanie). Widziałam suknię ich wykonania na żywo, szkoda mi było koleżanki. Może znajdziesz coś piękniejszego za niewielką kwotę ?
anka Piękne te buty, sklepu nie znałam - popatrzę na te cuda, a może coś mnie skusi 
A propos butów i dodatków, znalazłam sklep z cudami: KLIK. Brakuje mi większej ilości podobnych modeli dostępnych w PL
|