Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 10:11   #572
cornflower_girl
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

asiulek Zaproszenia bardzo udane

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Fotograf jak dla mnie spisał się na medal, bo zdjęcia technicznie są nawet bardzo ładne, nie tylko ładne, ale na litość boską kto wpadł na pomysł sesji ze świniami
Ja tam lubię świnki - a te wyglądają na zadbane

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Czy to te? http://happyprints.pl/kolekcja-radosny-prosiaczek/ byłam na nie okropnie napalona, ale gdy przysłali mi cennik, to jednak zdecydowałam się zrobić sama podobne
Można zapytać, ile takie zaproszenia kosztują?

marlenqa22 Odpoczynek psychiczny by Ci się przydał :glaszcze:
Nie wiem, czy pisałam wcześniej (czasami zjada wiadomości) - może spróbuj z własną firmą? Wiele kobiet tak robi, płaci wysokie stawki, a potem otrzymuje relatywnie wysoki zasiłek.

srebrna_smuga Witaj Najważniejsze rzeczy już masz. Mam nadzieję, że z Dj-em pójdzie bezproblemowo Wnętrze sali wygląda bardzo przytulnie, bukiety - przepiękne (sama bym chciała piwonie ). Co do sukni, widzę, że masz w inspiracjach suknie z salonu Maja. Wiem, że kuszą cenami, ale niestety ich filia w Krakowie ma bardzo fatalną opinię (nieciekawe wykonanie). Widziałam suknię ich wykonania na żywo, szkoda mi było koleżanki. Może znajdziesz coś piękniejszego za niewielką kwotę ?

anka Piękne te buty, sklepu nie znałam - popatrzę na te cuda, a może coś mnie skusi

A propos butów i dodatków, znalazłam sklep z cudami: KLIK. Brakuje mi większej ilości podobnych modeli dostępnych w PL

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora