2014-01-24, 09:39
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez patrycjja
Nie wiem czy widzislyscie, dzisiaj o 20:15 TAJECZKA urodziła (...)
|
Gratulacje 
Cytat:
Napisane przez bella7
(...)Jestem taka zła,bo dostałam bardzo silny antybiotyk,małego musiałam odstawic od piersi a już miałam dość pokarmu żeby najadł (...)
|
Jejku, zawsze coś się musi przyplątać A są jakieś przypuszczenia kiedy macie szanse na wyjście do domu? Dużo zdrówka 
Cytat:
Napisane przez PawMaj13
(...) Opis porodu  (...)
|
Piękny opis, no i oczywiście się wzruszyłam Cieszę się, że Tż się trochę ogarnął, oby tak zostało Ma dla kogo się starać.
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;44773056]I jak? I jak? Trzymam kciuki.
Mnie też coś zaczyna brać [/QUOTE]
No to 
Cytat:
Napisane przez patrycjja
(...) Wiec wychodząc grzecznie powiedzialam do zobaczenia i teraz umieram na własnej kanapie :P pocieszające, ze w ten weekend na pewno zobacze sie z corka 
|
No to jedziesz 
Cytat:
Napisane przez sweet_vintage
(...) Mnie spalo sie całkiem dobrze. Niedługo jadę na ktg, bo jestem juz oficjalnie przeterminowana.
|
Za ktg i porcyjka bananów 
Cytat:
Napisane przez demonyianioly
A mnie tak boli- krzyże- skurcze jakby i to solidnie. Nie wiem czy powinnam jechać do szpitala? Wezmę prysznic i może przejdzie 
|
Weź ten prysznic, jak nie przejdzie, to jedź 
A do mnie dotarły 2 staniki do karmienia Alles i jestem zadowolona, bo są ładne, a nie takie worki Dzięki dziewczyny, że dałyście jakieś wskazówki odnośnie ich rozmiarówki, bo dużo mi to pomogło, a tak bym musiała odsyłać w nieskończoność Na pewno jeszcze dokupię jak będzie zmieniał się rozmiar
|
|
|