Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 12:17   #636
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez Zadumana Pokaż wiadomość
Witajcie!

Widzę, że u każdego już przygotowania pełną parą! My mamy już obrączki, termin i godz w kościele, a wczoraj przyszły mi zaproszenia! Pochwalę się ok? Bardzo mi się pododobają! Do maja niedaleko więc ostatnia prosta przed nami. Jesteśmy prawie gotowi
Ciekawe zaproszenia. Zdradzisz gdzie zamawiałaś?
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak Wam się podoba ??
o matko ile włosów !!! nie zazdroszczę , żeby nie zaczęły wypadać :P ale są piękne ! do twojej sukienki myśle , że idealnie
Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość

Klaudyna fajne te obraczki ale jak TZ nie mierzyl to jeszcze sie wstrzymaj, dobrze pamietam, ze on teraz w UK? Moze tam tez popatrzcie? Czasem sie fajne promocje zdarzaja

Pisalam wczoraj do serwisu klienta Converse, bo chcialam, zeby bardziej nam spersonalizowali trampki na slub, pani odpisala mi po 5 minurach, ze strasznie jej sie spodobala nasza hostoria i zrobia nam wszystko jak chcemy bez dodatkowych kosztow ale sie ciesze.
tak , mieszka aktualnie w Londynie , lecę w marcu , prawdopodobnie w okolicach dnia kobiet , więc może faktycznie rozglądniemy się za czymś , nawet o tym nie pomyślałam . Mierzyłam też tam suknie ślubne ale trafiłam na 2 butiki , gdzie była polska kolekcja Agnes i te marki , które u nas też królują i ceny jak na zarobki angielskie były fajne- około 1500 £ no ale jak zaczęłam kalkulować na PLN to zrezygnowałam:P

Co do trampek- strasznie fajnie , że trafiliście na taką osobę - Skoro zaręczyny były "trampkowe" to nie powinno braknąć ich motywu na ślubie czy sesji
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora