2014-01-24, 12:03
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 11
Cytat:
Napisane przez magnusia
piękny pokoik 
|

Cytat:
Napisane przez patrycjja
Dagmara, ale ładnie wszystko urządzone - pokój jak z katalogu
|
Dziekuje
Cytat:
Napisane przez senira666
|
Dziekuje 
Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13
poczatkujaca-dagmara wow pieknie....
Zaraz ide myc naczynia i ide na deptak taaaaaaak strasznie nie chce mi sie isc ,jest strasznie deszczowo,leje i do tego zimno 
|

Cytat:
Napisane przez cherubinka
A
O rany, ale cudny pokój  Jestem pod wrażeniem  ...100% trafiłaś w mój gust  Jaka szkoda, że musiałam zostać przy dotychczasowych meblach ... ehh
|
Ja też miałam zostać na dotychczasowych meblach, tak naprawde kupilismy tylko szafe i fotel w ikei Reszte tzn komode, łóżeczko, skrzynie na zabawki i półke zrobił mój TŻ nigdy bym nie pomyslała że ten mój mąż jest taki zdolny Chodź wydaje mi się że nie mógł znieść mojego marudzenia że nie ma tego czego chce i postanowił spełnic moje marzenia

W ogóle zawstydziłam sie tylko miłych słów
Cytat:
Napisane przez Negrid
początkująca dagmara ale śliczny ten pokoik, no cudeńko
a ja mam pytanie/prośbę bo chciałabym sobie wydrukować wnioski o urlop macierzyński (wiem, że temat się już przewijał ale nie wiem w którym wątku) macie jakieś konkretne standardowe wzory, żeby było wszystko i w miarę jasno. Bo ja nie ogarniam tematu a moje kadrowe to bez kosy nie podchodź...
Dziewczyny, które już mają dzidziusie... czy na Waszych wnioskach trzeba było wszystko wyliczać i podawać co do dnia? Chodzi mi o to:
-urlop macierzyński (20 tyg) od dnia.... do dnia....
-dodatkowy macierzyński (6 tyg) od dnia.... do dnia...
-urlop rodzicielski (26 tyg) od dnia... do dnia...
czy nie wypisywałyście dat a samą liczbę tygodni?
I czy to się składa na jednym "papierku" czy osobno macierzyński i osobno reszta?
Bo ja nie ogarniam szukałam oczywiście w necie ale widzę różne wersje i juz mnie głowa boli... 
|
Dziekuje
Ja mam na jednym dokumencie i tez sie zastanawiam czy tak przejdzie, na fb w grupie są dodane wnioski a obliczyc możesz w takim oto kalkulatorze:
http://www.sosrodzice.pl/kalkulator-...cierzynskiego/
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------
Cytat:
Napisane przez lolita25
Fajowy, a to łóżko to Borysa czy wasze ?
Witaj w klubie rozciąganych i kłutych
Ale Wam zazdroszczę tych emocji i radości 
|
Nasze
Wprowadziliśmy sie do niego na kilka miesięcy. Jak nie bedzie ulewał i w miare spał, przeniesiemy sie do sypialni, a jemu wstawimy namiot tipi i wielka mate do zabawy
Edytowane przez poczatkujaca-dagmara
Czas edycji: 2014-01-24 o 12:01
|
|
|