2014-01-24, 12:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez gorgulek
Laryska, też miałam problem z cieknącymi oknami. Zakupiliśmy najpierw stacje pogodową, żeby sprawdzać temp i wilgotność w mieszkaniu. Teraz chodzą pochłaniacze i jest ok. Ciągle zbierają wodę ale już widzę poprawę bo zamiast cieknących okien to tylko na dole jest lekko mokro. Wilgotność spadła o jakieś 20-30% 
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
Ja się wypowiem odnośnie ubranek. Zuzka kurtkę zimową 86 nosiła w wieku 1,5 roku i 2,5  do najmniejszych nie należy.
|
hmmm moze i ja powinnam zainwestowac w pochłąniacz,bo woda mi się zbiera na panelach ale najpierw zaalarmowałam producenta okien,mają jeszcze gwarancjie,niech przyjedzie sprawdzi o co chodzi 
Cytat:
Napisane przez tassia
dzis bardzo was prosze o kciuki
ide na rezonans kregoslupa i pewnie w przyszlym tygodniu dowiem sie czy trzeba operowac czy jakims magicznym sposobem.ciaza zmniejszyla przepukline
szczerze na to licze
Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
|
za wyniki bo widzę że już po badaniu
Cytat:
Napisane przez karolson
U nas -14 st odczuwalna - 23 st  nie ruszam tyłka z domu dzień drugi nie chce żeby Filip nawdychał się tego powietrza zimnego i znów miał podjerzenie zapalenia płuc.. a nie daj boże rozplakał by się na dworzu to maskara 
no nic dzień z wizażem 
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------
Asiek84 - mam nadzieje że drugi zębolog uratuje tego zęba i mam również nadzieje że nie zapłaciłaś tej / temu partaczowi?
|
ja też dziś w domku
Cytat:
Napisane przez Asiek84
ja brałam oscillococinum
|
Cytat:
Napisane przez tassia
a co z dzieciorem robicie?
prenalen syrop i prenalen tabletki na gardlo
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Cytat:
Napisane przez agusiowata
syrop z cebuli, miód
|
 za rady
Cytat:
Napisane przez your Angel
Agusiowata, jak niemowlak pływa w basenie, to powinien w takim specjalnym - z wodą ozonowaną a nie chlorowaną.
Tassia, te sugestie producentów od którego miesiąca to są dość mocno umowne.
Dostałam z Bebi Klubu 4 saszetki mleka Bebiko 2.
A Marchewki od Bobovity jak nie było, tak nie ma. Sama kupiłam wczoraj w Rossie.
|
hmmm może listonosz się połasił na marchewkę 
a tak na poważnie to moze jeszcze przyślą
Cytat:
Napisane przez Natala84
Motyl, Gorgulku
jak długo zamierzacie kp? zakładając, że nic się nie będzie działo, żadne kryzysy etc, czyli nie "jak się uda" tylko takie Wasze max?
|
ja nie dzweczyny al eteż się odniosę, nigdy nie zakąłdałam ile będę karmić,staram się nie myśleć o tym i nie wyznaczac sobie granicy, podchodzę do tego na luzie i mam pełną świadomoś że dużo zalezy od nastawienia ,szczególnie po wczorajszym info o rozbujaniu laktacji przez mamę adoptującą dziecko
bardzo dobrze że napisałaś o stałych pokarmach i wpływie na laktację, również wezme to do serca bo kp sprawia mi ogromną radość
Cytat:
Napisane przez butterfly20
A czy któraś z Was w końcu kupiła tę kaszkę Nomina firmy Nominal?  Bo mąż jeździ do Cieszyna to mógłby podskoczyć do Czech, tylko właśnie nie wiem, czy warto
Chociaż i tak ekspozycję zrobię na pszennej Holle jak Natala i Gorgulek
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------
Chcę ogłosić sukces!!!
Odłożyłam Natkę na tym rogalu na sofę (zawsze ją z niego ściągałam i mi się budziła), obłożyłam poduchami i śpi mi pięknie sama już pół godziny.
WOLNOŚĆ! To piękna rzecz  Mam sposób, oby się teraz zawsze sprawdzał.
|
to Ty karmisz nadal na rogalu ? u mnie poszedł w kąt jak Mały dwa miesiące skończył bo niewygodnie mu było na nim
mi sis w Czechach ma sprawdzić cenę kaszki i robie u niej zamówienie bo zdrowe są wiec nawet jak Miśkowi nie podejdą to my zjemy
Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-24 o 12:43
|
|
|