Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 12:06   #3295
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Laryska, też miałam problem z cieknącymi oknami. Zakupiliśmy najpierw stacje pogodową, żeby sprawdzać temp i wilgotność w mieszkaniu. Teraz chodzą pochłaniacze i jest ok. Ciągle zbierają wodę ale już widzę poprawę bo zamiast cieknących okien to tylko na dole jest lekko mokro. Wilgotność spadła o jakieś 20-30%

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Ja się wypowiem odnośnie ubranek. Zuzka kurtkę zimową 86 nosiła w wieku 1,5 roku i 2,5 do najmniejszych nie należy.
hmmm moze i ja powinnam zainwestowac w pochłąniacz,bo woda mi się zbiera na panelach ale najpierw zaalarmowałam producenta okien,mają jeszcze gwarancjie,niech przyjedzie sprawdzi o co chodzi
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
dzis bardzo was prosze o kciuki
ide na rezonans kregoslupa i pewnie w przyszlym tygodniu dowiem sie czy trzeba operowac czy jakims magicznym sposobem.ciaza zmniejszyla przepukline
szczerze na to licze

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app
za wyniki bo widzę że już po badaniu
Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
U nas -14 st odczuwalna - 23 st nie ruszam tyłka z domu dzień drugi nie chce żeby Filip nawdychał się tego powietrza zimnego i znów miał podjerzenie zapalenia płuc.. a nie daj boże rozplakał by się na dworzu to maskara
no nic dzień z wizażem

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Asiek84 - mam nadzieje że drugi zębolog uratuje tego zęba i mam również nadzieje że nie zapłaciłaś tej / temu partaczowi?
ja też dziś w domku
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
ja brałam oscillococinum
Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
a co z dzieciorem robicie?

prenalen syrop i prenalen tabletki na gardlo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
syrop z cebuli, miód
za rady
Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Agusiowata, jak niemowlak pływa w basenie, to powinien w takim specjalnym - z wodą ozonowaną a nie chlorowaną.

Tassia, te sugestie producentów od którego miesiąca to są dość mocno umowne.

Dostałam z Bebi Klubu 4 saszetki mleka Bebiko 2.
A Marchewki od Bobovity jak nie było, tak nie ma. Sama kupiłam wczoraj w Rossie.
hmmm może listonosz się połasił na marchewkę
a tak na poważnie to moze jeszcze przyślą

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Motyl, Gorgulku
jak długo zamierzacie kp? zakładając, że nic się nie będzie działo, żadne kryzysy etc, czyli nie "jak się uda" tylko takie Wasze max?
ja nie dzweczyny al eteż się odniosę, nigdy nie zakąłdałam ile będę karmić,staram się nie myśleć o tym i nie wyznaczac sobie granicy, podchodzę do tego na luzie i mam pełną świadomoś że dużo zalezy od nastawienia ,szczególnie po wczorajszym info o rozbujaniu laktacji przez mamę adoptującą dziecko
bardzo dobrze że napisałaś o stałych pokarmach i wpływie na laktację, również wezme to do serca bo kp sprawia mi ogromną radość
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
A czy któraś z Was w końcu kupiła tę kaszkę Nomina firmy Nominal? Bo mąż jeździ do Cieszyna to mógłby podskoczyć do Czech, tylko właśnie nie wiem, czy warto

Chociaż i tak ekspozycję zrobię na pszennej Holle jak Natala i Gorgulek

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Chcę ogłosić sukces!!!

Odłożyłam Natkę na tym rogalu na sofę (zawsze ją z niego ściągałam i mi się budziła), obłożyłam poduchami i śpi mi pięknie sama już pół godziny.
WOLNOŚĆ! To piękna rzecz Mam sposób, oby się teraz zawsze sprawdzał.
to Ty karmisz nadal na rogalu ? u mnie poszedł w kąt jak Mały dwa miesiące skończył bo niewygodnie mu było na nim
mi sis w Czechach ma sprawdzić cenę kaszki i robie u niej zamówienie bo zdrowe są wiec nawet jak Miśkowi nie podejdą to my zjemy

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2014-01-24 o 12:43
Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora