2014-01-24, 13:25
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
z ostatniej chwili- dostałam esa- mam miesiac na zastanowienie sie, czy chce do niego wrócic ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|

Cytat:
Napisane przez Kija80
Obżałowałyście mi i co?? Od razu mi się dziecko popsuło i obudziło się już o 9.27. A mnie obudziło o 10.46... Ale to była chyba wina tatusia, zawsze nam o 7 przynosi mm jak się zbierają do przedszkola a dziś zapomniał, a ja nie usłyszałam jak wstają (oglądałam do 2 Czas honoru i mi się zaspało) więc mu nie przypomniałam. Dałam potem cyca ale to nie to samo bo o 7 powinna być flacha i zaburzyły nam się rytuały 
|
Jak Ty będziesz funkcjonować po takiej pobudce 
Cytat:
Napisane przez bokeh
Ja też chce wiosnę! I winde też!
W ogole tak pomyślałam ze jak macie do mnie pryjsc to moze byc problem z wozkami, nie bedzie ich gdzie dac...
|
Hmm hmm. Ja mogę wziąć tulę, zawsze to jeden mniej 
Cytat:
Napisane przez sylwietta1988
A ja sprzedałam własnie fotelik niemowlęcy, babka zadzwoniła czy aktualne, przyjechała po kwadransie 
|
No to super ja nie znoszę jak mi ktoś dzwoni z tablicy, zawraca tyłek a potem olewa bez słowa.
Cytat:
Napisane przez Debrah
Btw - moja t. zaraz będzie (bo ja na 16 na uczelnię) i weźmie Amelkę na spacer, już coś mi przez telefon mówiła "owiniemy jej buzię szalikiem" - nie, nie owiniemy  Dużo ludzi tak robi, z niewiedzy po prostu.
Ale właśnie o to chodzi w spacerach, żeby świeżego tlenu łyknąć, odstane powietrze to się w domu ma, a tu jeszcze bakteryje w gratisie (to nie do ciebie Fewciu, tylko a propos mojej t. , do ciebie nie piję  )
|
Haha 
Mam nadzieję że t. się Ciebie posłucha.
Ja ostatnio mijałam babcie i dziadków na spacerze, jeden miał niesiedzące dziecko z oparciem podniesionym do 90 stopni, a inni wieźli jakieś 2 miesięczne niemowlę z podniesionym oparciem w gondoli, taki biedak wykrzywiony i się zastanawiałam, czy im też rodzice mówili, że mają tak nie robić
|
|
|