Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 13:27   #3358
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
No i lekarka powiedziała, że mam sie nie przejmować wagą Kornela, bo on po prostu taki będzie, długi i chudy.

Ale już niejedzeniem mam się martwić, a w nocy je bardzo ładnie.

Dziewczyny jak z ciemiączkami waszych maluchów, bo Kornel ma mięciutki i takie samo cały czas.
En ma duże i niespecjalnie się zmniejszyło. Ale jest jeszcze czas.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
http://lovi.pl/pl/produkty/23/Kubek+treningowy ja mam taki on jest od 6 mca a Filip ma 5 skończone wiec lada moment będe mu dawac i tak jak Misi Kornel sam cwaniak chce trzymać sobie butle
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja mam taki po Zuzi, ale kupię nowy. I myślę, że jeszcze ciut za szybko na niego, chociaż?
Ja też go polecam, ale Eda załapał o co kaman koło 8 mca

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Laryska Miłej zabawy Fajnie że mama z Olą zostanie TŻ nie zazdrosny że idziesz na imprezke??

Ile pampów na dobe zużywacie? ja max 5 -6 i nie wiem czy to nie za mało ale Filip niema odparzeń ani nic nie przecieka
Jedna kupa, jeden na noc i 3-4 na siusiu.
Zależy, w domu mniej, jak wychodzę to zmieniam zawsze przed wyjściem.

Cytat:
Napisane przez dodinha Pokaż wiadomość
O kurcze,nie pomyslalam o tym.Jak to mozna odwrocic?
U mojego tż się nie dało, sam się przestawił koło roku

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ok przleciałam was na szybko, moje dziecko nie daje mi pożyć Tylko się bawić i bawić

moja też robi mostek i nie wiem czy to normalne...

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

My mamy przewijak 70 cm i wyrosła z niego, wczoraj zauważyłam,że nawet jak leży głową przy krawędzi to już jest na styk... i nie wiem teraz czy wymienic na dłuższy i będzie wystawał czy zostawić ten i po prostu nogi jej będą wystawać
Ja zostawiam i będą jej nogi spadać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora