Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zrzuć swą skórkę bananową i na seksik bądź gotową-Tżówki'08 świętują swoją 18-nastkę!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 14:29   #1710
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Zrzuć swą skórkę bananową i na seksik bądź gotową-Tżówki'08 świętują swoją 18-n

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
oj tak mówisz, bo nie jest teraz dobrze między Wami, ciche dni itd.
Dogadacie się, będzie lepiej to i wtedy inaczej patrzeć na to wszystko będziesz
Nie wiem możliwe, ale tak jak się siądzie i wszystko zacznie obmyślać to wcale nie jest kolorowo. Rodzice go cisną na kupno mieszkania a on ich zdanie bierze pod uwagę mimo że to ze mną powinien gadać, a ja mam na to zupełnie inny pomysł. Ciśnie mnie na dziecko, a ja nie zdecyduję się na to nie mając pracy - tego też nie rozumie. Najlepiej to wpakować się w kredyt, kupić mieszkanie w mieście którego szczerze nienawidzę i nie chcę tu żyć i jeszcze tylko dziecko i zęby w parapet bo jak to on mówi "jakoś to będzie" Wg mnie lepiej odkładać np 5 lat ile się da tym samym mając większy wkład własny, co za tym idzie można wziąć mniej kredytu i wtedy się określić gdzie chce się w ogóle mieszkać a nie teraz zakładać pętlę na szyję, bo JUŻ bo jego rodzice cisną bo przecież trzeba natychmiast mieć mieszkanie! Zresztą ja póki co w ogóle nie czuję potrzeby posiadania tego własnego M Może i jestem dziwna nie wiem.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora