Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - La Roche Posay, Toleriane, podkład do cery wrażliwej - baardzo proszę o pomoc :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-02, 12:26   #1
_aLmeRka_
Raczkowanie

GG do _aLmeRka_

La Roche Posay, Toleriane, podkład do cery wrażliwej - baardzo proszę o pomoc :)

La Roche Posay, Toleriane, Fond de Teint correcteur fluide, podkład do cery wrażliwej

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15627

Skład: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Pentylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, C18-36 Acid Glycol Ester, Ethylhexylglycerin, Tristearin, Cellulose Gum, Acrylates Copolymer, Disodium Stearoyl Glutamate, Aluminium Hydroxide. +/- May contain : Cl 77891 / Titanium Dioxide, Cl 77499, Cl 77492, Cl 77491 / Iron Oxides

jak w temacie... przeszukałam forum, ale nie znalazłam konkretnych informacji co do składników zawartych w recepturze... na chemię kosmetyczną chciałabym zanalizować ten kosmetyk, ale za piernika mi to nie idzie... część składników znalazłam, ale np. Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone czy końcówka receptury są dla mnie... zupełnie obce. Wiem, że są tu osoby, które wszelkie składniczki mają w głowie i właśnie te osoby proszę o pomoc z góry wielkie dzięki! ;] pozdraviam ;]
_aLmeRka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując