Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz. 11
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-24, 15:10   #2421
skubana
Zakorzenienie

Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.

Karoloo wszystkiego najlepszego, urodziny z kroplówą ale przynajmniej @ jest

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

A jak się czujesz? Dobrze wszystko?
Dobrze, dobrze chociaz coraz ciężej jest z bólami i dużym bebzolem. Dzięki

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
golę na wciągniętym brzuchu ale daję mu miesiąc i zasłoni mi na dobre pole widzenia
Na czuja? kobietooo użyj lusterka, jeszcze jej krzywdę zrobisz
Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Hej ja tak na szybko, bo coreczka mocno gorączkuje i jest uwieszona na mnie, masakra z nią, teraz śpi po czopku.

Skubana powiadasz, ze sie z Bożena nie widujesz.... Hehe zalecam lustro, chociaz i to nie dawali rady w ostatnich miesiacach.
hehe, na razie jej nie podcięłam gardła ale z lusterkiem spróbuje
Leine zdrówka dla córki
Cytat:
Napisane przez cloud_on_sky Pokaż wiadomość
Hej Kochane

Wpadłam tylko prosić Was o trzymanie kciuków za mnie. Wstałam rano i zaczęłam krwawić, niestety dość mocno. Nic mnie nie boli, teraz krwawienie niby ustało. Dzwoniłam do swojego gina, niestety operuje, więc muszę poczekać. Pakuję się, bo pewnie zostawi mnie w szpitalu.
Tak więc pierwszą wizytę mam wcześniej niż planowałam.
Mamy dzisiaj rocznicę... krwawienie jako prezent...

Trzymajcie proszę kciuki Będzie dobrze!
trzymam, wszystko bedzie dobrze, daj znać

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
słuchaj, a Ty w ciąży dostałaś skierowanie na badania tarczycy?
mi robili w szpitalu tsh (2,96 ulU/ml) w 9 tc i od razu dostałam leki, także nie robiłam prywatnie.

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
To była moja pierwsza walka z praniem moczyłam w proszku do białego i mydełku niemieckim na plamy, potem moczyłam w proszku do firanek on z wybielaczem i potem włączyłam pralkę, ale nie wiem czy mi to coś pomoże, stanika napewno nie odzyskam a reszcie prania przyjrze się jak wrócę, bo przy dziennym świetle inaczej widać. Podobno są chusteczki do prania które wchłaniają ale nie mam
chusteczki polecam, zawsze ich uzywam do kolorów

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
po wizycie okej zapalenia jakiegoś się nabawiłam, ale tak to w porządku. I na nic mi było bycie fair z lekarzem pow. że to moja ostatnia wizyta najprawdopodobniej, a on mi wypisał badania na swój koszt i na co ja się odzywałam :/ jak wyszłam taka w szoku to do mnie doszło, że mogłam się kłócić o te skierowanie ale ze mnie cep.
Niby grosze bo to tylko mocz i morfologia, ale zawsze.
może spróbuj zadzwonic, może Ci wypiszą, w końcu nic nie tracisz jak odmówią.

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ja tylko przykładowo podałam.

Ty tak Ty ale w ciąży nadmiar witamin nie jest dobry.
Ja brałam wit D3 bo mi gin zaleciła ale przeczytałam na ulotce, że łatwo przedawkować i w ciąży jest to wręcz niebezpieczne dla płodu bo coś tam sie uszkadza już nie pamiętam dokładnie.
Odstawiłam momentalnie.
Nadmiar witaminy A jesli dobrze pamietam jest niebezpieczny.
Ja miałam robione elektrolity (potas, chlor i sód) w surowicy ale to chyba nie o to chodzi.

Edytowane przez skubana
Czas edycji: 2014-01-24 o 15:14
skubana jest offline Zgłoś do moderatora