2014-01-24, 22:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Ja się chyba wykończę. W takich sytuacjach to chcę mieć tylko jedno dziecko i 1x problem... na wieczór zauważyłam u córci zaczerwienienie warg sromowych tam w środku bo trochę było widać z zewnątrz, że coś jest nie tam i nie wiem co to jak jutro rano będzie tak samo to na IP jedziemy, na razie podmyłam i pomsarowałam sudocremem bo nic innego nie mam 
Czopek załadowałam o 19stej i dopiero o 22 poszła spać, ciekawa jestem nocki 
Manieczka i co, poćwiczone? 
Maciejka a to nie Ty pisałaś, że nie wiesz czy się starać? Bo za pół roku coś tam się okaże czy coś tam coś tam 
malinaOla sernik z rosą?? hmmmmm przepisik mile widziany 
No i foto rzecz jasna! 
Viorka nie zaszkodzi castagnus, a może pomóc 
Załamana pytałaś o wiek. A więc ma 2 latka 
Cytat:
Napisane przez God Of War 20
Leine chodzi o to, że za dużo analizujesz i czytasz... jak nie o badaniach które by pasowało zrobić to o witaminach... tak jak Leine napisała tym powinien się zająć Twój gin i powiedzieć Ci co możesz zrobić i co ewentualnie łykać.
Żadna z nas nie jest w stanie Ci takich odpowiedzi dać co masz robić bo nie jesteśmy od tego...
|
dobrze prawisz, polać jej!
Cytat:
A propos mam pytanie do ciężarnych.
U mnie w lab zauważyłam, że wszystkie kobiety w ciąży jak wychodzą z pobrania krwi to maja jakiś napój który piją... co to jest
Może to głupie pytanie ale serio nie wiem 
|
no ja jeszcze nie ciężarna ale piją obrzydlistwo. A mianowicie glukozę. Badają na czczo i po wypiciu glukozy. Obrzydliwie słodkie, 3x rzygałam i nie mogłam przejść tego badania... jest tak słodkie, że nie idzie nie haftnąć... jeszcze naczczo... 
Cytat:
Napisane przez manieczka1
Leine to pewno po dokładkę szła 
|
Cytat:
To Leine na pewno smakuje bo ona taki łasuch 
|
wypraszam sobie!!! 
rzygałam jak kot po 5 minutach im do zlewu... potem przyszłam znowu i z cytryną, potem znów coś i gówno. W szpitalu mi kazali to zrobić jak się dopatrzyli, że nie mam krzywej 
wypiłam- duszkiem i z zamkniętym nosem, żeby nie czuć zapachu i przeszłam... najgorsze badanie jakie wspominam!!!!
Cytat:
Napisane przez 123spinka
mam dziś wenę na rymowanki 
oto moje najnowsze-dzisiejsze dzieło, z myślą o was
tyle cykli już czekamy i tżtów przytulamy
żeby w końcu stal się cud
żeby dzidziuś w brzuszku rósł
tu poglądy wymieniamy
rad słuchamy tak jak mamy
wszystko dla maleństwa tego
kochanego, czekanego
najważniejsza jest nadzieja