Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem XXiX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-25, 17:15   #4759
nairdazalg
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXiX

Jak widzę te słodkie wspólne zdjęcia w lustrze z dzióbkami i ciągły spam typu: lovki, mój skarb, zakochani, wcale nie szczęśliwi, piony, ziomeczky, <3, **** albo moooooj najsłodszy to się zastanawiam nad tym czy faktycznie jej się nie zmieniły priorytety ... Tym bardziej jak ostatnio koleżanka z ich otoczenia mówiła mi, że nie mogą się od siebie odkleić ciągle się w szkole miziają i całują. Chyba jej tego brakowało jak ja byłem piątek sobota i niedziela. Byłem za zimny, a on jest taki cieplutki i milutki. Nie wiem ja bym się czuł jak ciepła klucha ona widocznie tego wymaga a może teraz kobiety takich wolą. Ją powiedzmy, że jeszcze rozumiem, ale tego chłopaka to już w ogóle. Co się dzieje z tymi przyszłymi 'facetami' ?

Cytat:
A ja znowu płaczę. Debil, nie wiem po co do mnie pisze.
Kiedyś byliśmy sobie tak bliscy... a teraz jak obcy. To jest tak strasznie przykre.
Tego chyba nikt nie zrozumie. Być z kimś ponad 3 lata z dnia na dzień odejść i zerwać kontakt to jest jakiś wyczyn. Bardzo przykry dla drugiej osoby. Tak po prostu ktoś zajmuje twoje miejsce. Byłeś najbliższą osobą tak długo i nagle jesteś dla kogoś nikim

Edytowane przez nairdazalg
Czas edycji: 2014-01-25 o 17:22
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora