2014-01-25, 17:36
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lekka spacerówka na zimę
[QUOTE=Maksowaty;44796501]Assia1987
tak właśnie myślałam, że go nie ma, nigdzie nie znalazłam wzmianki o okienku. Szkoda że nie daje rady w śniegu, ale ostatecznie mam spacerówkę w wersji 3w1,tyle że troszkę ciężka i szukam czegoś lekkiego, jak babcia będzie się zajmowała młodym.
Przeglądam te spacerówki i ciągle mi coś nie pasuje, zwłaszcza że zależy mi na całkowitej rączce, dużym daszku, rozkładanym siedzisku,regulowanym podnóżku i lekkiej wadze i sporym koszu na zakupy stwierdzam że chyba ideału nie ma 
Ale rozumiem że poza tym że średnio radzi sobie ze śniegiem jesteś z niego zadowolona, i Twoja mała także?Widzę że już mija 3 miesiąc odkąd jeździcie Izzy
Pytam , zbieram opinie bo jeśli zdecyduję się na Izzy będę kupować go w ciemno, bo raczej nie zjadę go u siebie w mojej niewielkiej mieścinie
Miałam przy zakupie dokładnie te same priorytety I też kupowałam "w ciemno" - na allegro. Ogólnie niby jestem zadowolona, ale nie aż tak, jak się spodziewałam. Tzn. jest wygodny dla dziecka i dla mamy w miarę też. Budka jest super. Osłonka na nóżki jest nieszczelna dopóki nie opuścisz podnóżka (są szpary po bokach), więc dokupiłam osobno śpiworek na zimę. Kosz na zakupy jest dobry gdy dziecko siedzi, przy rozłożonym oparciu bardzo ciężko się do niego dostać. Czasem odpina się pasek, ten od regulacji oparcia (po boku) i trochę trzeba się nagimnastykować, aby go z powrotem zamontować. No i na przyszłość szukałabym wózka z jednakowym rozstawem kółek przednich i tylnych - na podjazdach dla wózków (na schodach) jest jedna wielka masakra. No ale tak jak mówisz, ideałów ponoć nie ma
|
|
|