Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-25, 20:09   #2893
kaorlak
Zadomowienie

Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V

Cześć Mamusie! Ale dzisiaj mrozi!!!

Justyna świetny ten wózek

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Ja będę mieć wózek 2w1 nie wiem jaka to firma nawet Jest bardzo masywny, ale świetnie mi się go prowadziło na spacerkach z bratem, ma pompowane, nieskrętne koła, dla mnie to na plus, regulowaną rączkę, kosz na zakupy ujdzie , wyciąganą gondolę, nosidełko nie wiem jak to się nazywa (widać na drugim zdjęciu zapożyczonym z internetu, bo jak na razie wszystko leży i czeka u mojej babci) i do tego masę innych elementów
Na zdjęciu wózek prezentuje się tak:
Fajny wózeczek

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
jeszcze w temacie snów w ciąży >>> pamiętacie kiedyś mówiłam wam że mam tak że w nocy przez sen gadam,,, i tak dzisiaj śpimy , srodek nocy a ja krzyczee : " dziecko umroziłam!!! ratunku!!! ", i śniło mi się że kąpałam się w przeręblu jakimś na rzece, wszędzie lód i śnieg, a ja chyba była jednym z morsów, bo ludzi było pełno, no i wychodze juz z tej wody, wycieram się recznikiem, patrze na brzuch i sobie uświadomiłam że w ciąży jestem!!! a nie powiedziałm o tym i normalnie weszłam do lodowatej wody, no i pewnie dziecjo mi w brzuchu umarzło .
no ja nie wiem jak takie głupoty moga się śnić .....
ja tam nigdy nie pamiętam swoich snów

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
No a jeszcze wcześniej 10 dni antybiotyku a teraz poza wymiotami kataru dostała

Wow, to nieźle, u nas -15, ja bym nie wyszła na spacer jeszcze przy wietrze ale Franek dotleniony to najważniejsze, niech się chartuje chłopak od początku

No pić za bardzo też nie chciała zjadła trochę tego rosołu jeszcze później, teraz mleko je.. mam nadzieję, ze w nocy nie będzie wymiotowała

No staram się jej dawać pić, ale średnio chciała, ona ma takie fazy, że potrafi nie pić cały dzień albo wypić 4 kubki naraz.. no ale to tak jak my w sumie
To pecha mieliśmy z tym sklepem rzeczywiście

Dzięki

Mąż kładzie Hanulkę moją przytulankę kochaną, potem obejrzymy film Sierpień w hrabstwie Osage z moim ukochanym Ewanem McGregorem widziałam zwiastun w kinie ostatnio, mam nadzieję, że będzie fajny film

Co polecacie na ból gardła poza płukaniem wodą z solą? I czosnkiem

Miłego wieczora
Polecam Tantum Verde do psikania. Bardzo szybko znieczula gardlo

Biedna Hanulka Myślę, że to jakiś wirus. Oby szybko jej przeszło
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora