2014-01-25, 21:34
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nam się chce kreseczek dwóch, żeby dumnie wypiąć brzuch! Staraczki-mamusie cz.
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
A po co cos takiego się robi?
Maciejko, ja nie chcę Cię broń Boże urazić, ale mam wrażenie że Ty sama chcesz być dla siebie lekarzem, a tym samym się jeszcze bardziej zadręczasz i dołujesz. Już na pewno się od zabiegu naczytałaś o poronieniach, przyczynach, powikłaniach, ja wiem jak to potrafi zdołować, dlatego proszę, postaraj się zostawić to wszystko za sobą, nie czytaj  ja wiem, że nie mamy pewności że nie spotka nas to kolejny raz, ale trzeba chyba podejść do tego z nadzieją 
---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------
No wlaśnie, czyli nie mamy na to wpływu żadnego.
|
Na ten zespół składa się kilka badań chyba, sama o tym czytam, lakarz mi to zalecił, ale nie jako pierwsze. Pierwsze histeroskopia następnie te chlamydie mykoplasmy ureoplasmy, posiew, badanie plemników itd
Zastanawiam się ile ten zespół kosztuje i czy robi to zwykłe laboratorium, bo i tak muszę zrobić prywatnie to zrobię wcześniej.
Bo ta histeroskopia to trochę zalatuje mi zarobkiem dla tej kliniki do której mnie skierował.
|
|
|