2014-01-25, 22:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Napisane przez Linaewen
TŻ mi robił. Z tego co wiem koszty materiałów to koło 100-150 złotych, reflektujesz? 
|
a pokażesz fotkę swojej ?  
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Pokażesz?  Pewnie gdzieś była, ale nie pamiętam albo to było zanim dołączyłam do wizażu.
|
proszę https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4498
Cytat:
Napisane przez Lg_ago
|
taaak..pamietam Twoje fotki jak nam pokazywałaś siebie w tych dwóch wtedy napisałam, że rybka mi się bardzo podoba bo ogólnie po zamówieniu swojej stałam się ich fanką ale Ty fenomenalnie wyglądałaś w tej drugiej i bardzo dobrze, że to ją wybrałaś  
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Obie piękne!
Ja miałam tak samo- rybki mają w sobie coś. Chociaż myślałam na początku że są obleśne. 
Ale ekspedientka w sklepie powiedziała mi, że do rybki to musi być wysoka osoba, a mi poleciła obcas co najmniej 10 cm. Więc rybka odpadła, ale też była zbyt seksowna chyba dla mnie.  A w swojej empire czułam się tak dobrze, właśnie czułam, że jestem w niej sobą. 
Oczywiście z założenia nie cierpię sukni empire.

|
hmmm czy ja wiem czy tylko dla wysokich? ja mam 162 i obcas 10-11 cm i wydaje mi się, że jest ok bardziej bym powiedziała, że jest dla drobnych osób, bo wtedy ładnie podkreśla to co trzeba a nie przytłacza niepotrzebnie 
Cytat:
Napisane przez Lg_ago
Dzięki !  Staram się jak mogę. I z dnia na dzień, choć już dość długo tak o siebie dbam, wciąga mnie to coraz bardziej. Od wiosny chciałabym wrócić znów do biegania
Ale velika odwala też kawał świetnej roboty. Ba ! Nawet i większej. Trzymie się bez piwa i czipsów tyle czasu 
|
muszę z Was wziąć przykład   nie mogę wdrożyć się w rutynę systematycznych ćwiczeń mam karnet na fitness to też chodziłam w grudniu i styczniu w kratkę
|
|
|