|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Hej dziewczynki, przepraszam, że sie nie odzywałam, ale bylismy dziś zrobic rekonesans w tym mieście, do którego się będziemy przeprowadzać. No i lipa, nie podoba mi się. Za tydzień jedziemy obejrzeć kilka domów... A teraz jestem u rodziców i zostaję na tydzień.
Dziękuję, że chceci mi pomóc i doradzic. Bo ja juz naprawdę nie wiem dlaczego nie chudnę. Najpierw wymienię Wam grzechy minionego tygodnia - kilka drinków w weekend (whisky z pepsi max), trochę spagetti z mięsem z indyka, bez sera ale z normalnym makaronem, no i wczoraj 4 kostki mlecznej czekolady. I wiem, że za mało piję, bo zazwyczaj 3 kawy, 2 herbaty i ze 2 szklanki wody dziennie.
Podam Wam mój przykładowy jadłospis
Śniadanie - kawa z mlekiem 0,5%, owsianka z mlekiem 0,5% i suszonymi śliwkami
II śniadanie - owoce, czasami taka "sałatka" owocowa, np. banan, kiwi, jabłko z jogurtem naturalnym
Obiad - pierś z kurczaka duszona z cebulką, czosnkiem i pomidorami z puszki, do tego marchewka i kalafior, kawa z mlekiem 0,5%
Podwieczorek - mała miseczka galaretki owocowej, kawa z mlekiem 0,5%
Kolacja - Połówka papryki faszerowana twarożkiem z rzodkiewką
Pisałyście o chlebie, ja go praktycznie nie jadam.
A i chyba Insane pisała, że mało ostatnio sie udzielam, bardzo przepraszam, ale najpierw byłam chora, a potem oglądałam Grę o Tron...
Martolina spróbuj przeczytać właśnie Grę o Tron Martina, ale ogólnie cała saga ma chyba 8 części. A Twój tż to po co do Brukseli pojechał?
Brawa dla dziewczynek za kolczyki. Ja sobie przebiłam uszy zaraz po komunii, bo na komunię dostałam pierwsze kolczyki, a mojej córce przebiłam jak miała 2,5 roku.
Ashya za oceny
Tamlin, Świnka taki wyjazd na ekstra wakacje, to fajny sposób na zmotywowanie sie do diety, strasznie Wam zazdroszczę.
|