Carmena nie rozumiem dlaczego Ty zajmujesz się tymi kominiarzami i piecem, gdzie jest właściciel/gospodarz mieszkania? To on powinien zadzwonić do spółdzielni, umówić wizytę i załatwić to! Powinnaś się z nim skontaktować szczególnie jak masz przy boku małe dziecko a jeszcze w ciąży jesteś. Jak Ci ze spółdzielni olewają to niech właściciel umówi kominiarza i zapłaci. Takie rzeczy nie są w waszej gestii żeby opłacać i pilnować. Jak rura pęknie to też będziesz sama naprawiać? Mieszkanie powinno być ubezpieczone i wszelkie usterki które nie były spowodowane złym użytkowaniem powinny być konserwowane za pośrednictwem i wiedzą właściciela!
Cloud super że wszystko jest dobrze

ja pamiętałam że będziesz wieczorem i nie panikowałam, wiedziałam że musi być dobrze.
Vioris z tymi serduchami to sama widzisz jak jest, nawet jak się człowiek wstrzeli to dupa z tego może wyjść. Spójrz na mój poprzedni wykres, 5 serduch pod rząd, w owulkę wstrzelone idealnie z każdej strony

i nic nie wyszło, zaczęłam 4cs więc zmień mi proszę na pierwszej stronie.
W tym tygodniu idę na badanie TSH i progesteron też zbadam bo mnie wkurzają te moje plamienia przed @. Dzięki dziewczyny za motywujące baciki
Co do słodyczy to nie przepadam, czekolada Nussbeisser z orzechami laskowymi jeszcze od wigilii u mnie leży, taki za mnie "łasuch"
Imiona mam wybrane, mało modne ale bardzo mi się podobają. Jak bedzie dziewczynka to Weronika a jak chłopczyk to Grzesio mały będzie

Tylko jeszcze Tżta muszę przekonać
Dziewczyny mam pytanie do Was, stosuje może któraś SOCZEWKI KONTAKTOWE ?? Zastanawiam się czy się nie przerzucić z okularów na soczewki i zastanawia mnie zarówno kwestia wygody jak i finansów. Stosuje któraś ??