2014-01-25, 22:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Cytat:
Napisane przez Kaigara
Wow!! no to naprawdę musiałaś się źle czuć skoro mimo wszystkich "ochów" wygrała Twoja skromna suknia
Ja nie mam zdjęć w sukienkach, które naprawdę mi się podobały. Nie mam zdjęcia w rybce, ani w tej sukni, którą kupiłam.
Co ja poradzę, że ona mi się spodobała.  Talię słabo zaznacza, ale wydaję się w niej wyższa i szczuplejsza.
Kupiona ładniejsza  Plecy są super. Uwielbiam te guziczki. 
|
Nie przejmuj się Ja też uważam, że moja suknia trochę mi sylwetkę masakruje. Ale nic nie poradzę na to, że ta, to właśnie ta 
Miłości nie wybierasz W Twoi przypadku miłośc sama Cię wybrała 
---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna
miałam ten sam "problem", każda sukienka leżała ładnie i fajnie wyglądałam dlatego u mnie nie było takie WOW to ta jedyna ,bo którą bym nie kupiła dobrze leżała więc nie doświadczyłam łez,szybszego bicia sercaKupiłam model salony - rzekomo rozmiar 36 ale te rozmiary sukien ślubnych są raczej inne niż standardowe bo sukienka jest dosyć duża na mnie. Mam nadzieję ,że jak ją dopasują idealnie to w dniu ślubu poczuje to WOW
|
No właśnie, wbrew pozorą to jest problem. Nie masz czego odrzucić. Wszystko jest dobre
Ale myślę, że dobrze wybrałyśmy 
Z tymi rozmiarami sukien jest strasznie dziwnie. Ale w przypadku sukien hiszpańskich (w tym mojej) jest jakaś dziwna rozmiarówka. Oni mają zawyżoną numerację. I tak jak w Pl suknię musze mieć 34, tak z ich wypada 38. I tak też mam zamówione i na umowie zaznaczone, żeby potem nie było jakiś pomyłek.
Bo słyszałam, że PM czasem się burzą, że taki 'duży' rozmiar tych sukni jest

|
|
|