Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-25, 22:43   #960
Lg_ago
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Wow!! no to naprawdę musiałaś się źle czuć skoro mimo wszystkich "ochów" wygrała Twoja skromna suknia
Ja nie mam zdjęć w sukienkach, które naprawdę mi się podobały. Nie mam zdjęcia w rybce, ani w tej sukni, którą kupiłam.
Co ja poradzę, że ona mi się spodobała. Talię słabo zaznacza, ale wydaję się w niej wyższa i szczuplejsza.

Kupiona ładniejsza Plecy są super. Uwielbiam te guziczki.
Nie przejmuj się Ja też uważam, że moja suknia trochę mi sylwetkę masakruje. Ale nic nie poradzę na to, że ta, to właśnie ta
Miłości nie wybierasz W Twoi przypadku miłośc sama Cię wybrała

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
miałam ten sam "problem", każda sukienka leżała ładnie i fajnie wyglądałam dlatego u mnie nie było takie WOW to ta jedyna ,bo którą bym nie kupiła dobrze leżała więc nie doświadczyłam łez,szybszego bicia sercaKupiłam model salony - rzekomo rozmiar 36 ale te rozmiary sukien ślubnych są raczej inne niż standardowe bo sukienka jest dosyć duża na mnie. Mam nadzieję ,że jak ją dopasują idealnie to w dniu ślubu poczuje to WOW
No właśnie, wbrew pozorą to jest problem. Nie masz czego odrzucić. Wszystko jest dobre
Ale myślę, że dobrze wybrałyśmy
Z tymi rozmiarami sukien jest strasznie dziwnie. Ale w przypadku sukien hiszpańskich (w tym mojej) jest jakaś dziwna rozmiarówka. Oni mają zawyżoną numerację. I tak jak w Pl suknię musze mieć 34, tak z ich wypada 38. I tak też mam zamówione i na umowie zaznaczone, żeby potem nie było jakiś pomyłek.
Bo słyszałam, że PM czasem się burzą, że taki 'duży' rozmiar tych sukni jest

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora