Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - młoda mama, okrągła twarz - jaka fryzura?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-25, 21:51   #5
frankee
Raczkowanie

GG do frankee
Dot.: młoda mama, okrągła twarz - jaka fryzura?

Do twarzy okrągłej zaleca się skośną grzywkę. Prosta grzywka optycznie skraca i poszerza twarz. Na pewno wskazaną fryzurą jest bob, ale ten dłuższy, wychodzący poza linie żuchwy, bo ''wyciąga" twarz. Nie jestem żadnym ekspertem, ale pobawiłam się trochę twoim zdjęciem na takiej stronie i stwierdzam, że super by Ci było w tym dłuższym bobie, z grzywką na bok (fot.1). Wiem, że koloru włosów nie chcesz zmieniać, ale nie mogłam się oprzeć wstawieniu tu Twojego zdjęcia w tych długich, rudych włosach. Świetnie ci pasuje taki kolor, możesz pomyśleć nad nim w przyszłości . Jeśli chodzi o fryzurę na wesele myślę, że mogłabyś zrobić sobie takie delikatne fale, chyba że zetniesz włosy jakoś ciekawie, wtedy nic nie będziesz musiała kombinować z uczesaniem.

Taaz.com - stronka, na której przerabiałam Twoje fotki zajrzyj sobie i pokombinuj z fryzurkami, tam można dodatkowo dodać makijaż i inne pierdoły, świetna zabawa

Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (31,6 KB, 90 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (29,5 KB, 81 załadowań)
frankee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując