Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-25, 22:01   #4272
jo_asiek
Zadomowienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
mnie miesiąc temu powiedziała że ma prawo być jeszcze 'słabszy' w tym względzie i żeby się nie martwić... a teraz dała skierowanie na rehabilitacje żeby zobaczyli co i jak w pon będziemy dzwonić bo w pt wróciliśmy o 15 a tam tylko do 13 rejestrują
no i do neurologa też ma skierowanie ale to dlatego że ja poszłam już 2 tyg temu (przy okazji jego przeziębienia) powiedziałam o tym wyginaniu w litere c, prężeniu się itd i dała skierowanie 'dla pewności'
i powiem Ci że do pediatry mam zaufanie od razu wypisała również skierowanie na usg głowy (które swoją drogą ona wykonuje w wyznaczone dni)... ciesze się że sama wychodzi z inicjatywą, bo wolę teraz sprawdzić niż za kilka miesięcy pluć sobie w brodę że zaniedbałam coś... aha no i do neurologa dostaliśmy termin na 13 maja i pójdziemy prywatnie... tylko tż napisał do takiej dość obleganej babki smsa (bo tak się z nią umawia na wizyty) i póki co czekamy aż oddzwoni na kiedy jest termin
ja na Twoim miejscu bym poszła sprawdzić nie zaszkodzi, a przynajmniej będziesz spokojna że wszystko jest ok
No widzisz, masz spoko pediatrę. Nasza ma niby dobre opinie, jest specjalistą od płuc, ludzie idą za nią tzn. przepisuja swoje dzieci jeśli ona zmienia przychodnie, no ale ja jej nie ufam. Za każdym razem jej mówie o moich spostrzeżeniach a ona jakby mnie zlewa i mówi, że mam silne dziecko... No ale mi to nie daje spokoju i wolałabym żeby ktoś go porzadnie zbadał:/ Faktycznie chyba się wybierzemy do jakiegoś neurologa, żeby rozwiał moje wątpliwości.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora