Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Napisane przez agusiowata
Ja słyszałam, że jedną lampkę można napić się przy kp. Oczywiście nie karmić po tej lampce wina.
|
no ale jak krotkie rpzerwy miedzy karmieniami to sie nie da. bo w przypadku jak sie po piciu nie akrmi to i pol litra obalic mozna 
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------
Cytat:
Napisane przez ja :)
Właśnie prZeczytalam na hamerykanskim forum o bursztynowych nadzyjnikach dla dzieci na ząbkowanie. Ponoć działa cuda na ból - mamuśki zachwalają. Dla mnie brzmi dziwnie ale moze warto spróbować?  (my jeszcze nie zabkujemy wiec póki co nie sprawdzę ale z chęcią posłucham waszych opini  )
Jakby co to można wejść na amazon.com i szukać po haśle: Amber Teething necklace
Tam jest sporo opini normalnych ludzi. Musze to sprawdzić
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ponoc we francji tez taka moda na nie. dla mnie moze i maja jakies tam dzialanie ale ja bym sie bala ze sie udusi tym naszyjnikiem! albo ze przegryzie i polknie bursztynka... poza tym czy te mamusie wczesniej mialy dziecko bez naszyjnika by miec porownanie ze on rzeczywscie dziala
|