Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-01-26, 08:05   #4308
83monia
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że jedną lampkę można napić się przy kp. Oczywiście nie karmić po tej lampce wina.
no ale jak krotkie rpzerwy miedzy karmieniami to sie nie da. bo w przypadku jak sie po piciu nie akrmi to i pol litra obalic mozna

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Właśnie prZeczytalam na hamerykanskim forum o bursztynowych nadzyjnikach dla dzieci na ząbkowanie. Ponoć działa cuda na ból - mamuśki zachwalają. Dla mnie brzmi dziwnie ale moze warto spróbować? (my jeszcze nie zabkujemy wiec póki co nie sprawdzę ale z chęcią posłucham waszych opini)

Jakby co to można wejść na amazon.com i szukać po haśle: Amber Teething necklace
Tam jest sporo opini normalnych ludzi. Musze to sprawdzić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ponoc we francji tez taka moda na nie. dla mnie moze i maja jakies tam dzialanie ale ja bym sie bala ze sie udusi tym naszyjnikiem! albo ze przegryzie i polknie bursztynka... poza tym czy te mamusie wczesniej mialy dziecko bez naszyjnika by miec porownanie ze on rzeczywscie dziala

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora